Van még olyan, aki egyedül tölti a szilvesztert?
Én egyedül töltöm. (Amúgy a macskám is itt van, de ő nem számít bele..)
Most perpillanat a gép előtt ülök. Van egy üveg pezsgőm, ami már a felénél tart. Lassan megiszogatom, aztán elkezdek sorozatot nézni meg chipset enni. Vettem egy jó pár csomaggal.
Ti mit csináltok?
Dettó. Nasizok, eszek-iszok, elszívok egy füvet, közben gép előtt ülök. Hülye videókat nézegetek youtube-on, és másokkal beszélgetek. :D
Ha egyedül vagy, mi mást csinálhatnál?
1:" Dettó. Nasizok, eszek-iszok, elszívok egy füvet, közben gép előtt ülök. Hülye videókat nézegetek youtube-on, és másokkal beszélgetek. :D
Ha egyedül vagy, mi mást csinálhatnál?"
Mondjuk kiverni a répát... 🍆💦💦 Annál jobb dolog nincs a világon.
Én per pillanat a Különben dühbe jövünk című filmet nézem, fekszek az ágyon, chipset eszek és közben gyakorizok.
18/F
Én sajnos itthon ragadtam, nem tudom a párommal tölteni a szilvesztert. :( Apukámmal és egyik nagybátyámmal csülköt és rétest ettünk, most feljöttem netezni + befejezni a negyedikei vizsgámra az egyik kötelezőt, apa kabarét néz a nappaliban. Nem bulis, vagy ilyesmi, de én már annak is örülök, hogy nyugis. Ez jutott idénre. :(
19/L
Igen, elaludtam kb. 2 órára, most keltem fel arra hogy a szüleim hívnak hogy elmentek valami házibuliba és reggel majd jönnek.
Valószínűleg filmeztek, eszek, iszok meg ilyesmi.
17/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!