Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Milyen együtt élni egy jó...

Milyen együtt élni egy jó csajjal?Egy vékony,55-60 kilós lánnyal,nővel?

Figyelt kérdés
Olyanok válaszát várom akik jó csajjal vagy csajokkal laknak együtt.Jó velük lenni?Vagy hisztisek,idegesítőek?Vagy nyugodtak,háziasak,csöndesek?

2021. dec. 26. 10:44
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
97%

20-as!

A 19-esnek igaza van és nem alázta szarrá a kérdezőt. De ennyire ostoba nem lehet egy 20 éves ember.

2021. dec. 26. 13:02
 22/32 A kérdező kommentje:
Igaza van 19-esnek,de tegyük hozzá hogy az ő háztartásukban nincs férfi.Ha beköltözne egy pasi,lehet felborítaná az eddig megszokott életüket.
2021. dec. 26. 13:25
 23/32 anonim ***** válasza:
100%
Na látod, mégsem vagy annyira ostoba! Bárkivel együtt élni mindig egyedi állapot. Lehet, hogy én jól elvagyok valakivel, te meg ugyanazzal állandóan vitatkoznál.
2021. dec. 26. 13:33
 24/32 A kérdező kommentje:
Engem az érdekel,hogy jön ki egy pasi egy jó testű nővel egy fedél alatt.Mondjuk 10-ből hány ilyen együttélés lehet harmonikus?
2021. dec. 26. 13:36
 25/32 anonim ***** válasza:
100%
De lakótársként, vagy párkapcsolatban laknak együtt?
2021. dec. 26. 13:40
 26/32 A kérdező kommentje:
25 párkapcsolatban.
2021. dec. 26. 13:52
 27/32 anonim ***** válasza:
100%
Párkapcsolatban olyat választ az ember, akivel szeret együtt lenni. Azzal lesz kapcsolatod, aki tetszik, tehát szerinted jó csaj. Ha neked a vékony lányok tetszenek és elkezdesz ismerkedni egyel, akkor vagy összeköltöztök egy idő után, miután megismertétek egymást, vagy rájöttök, hogy nem illetek össze, bármennyire is tetszik külsőre. Ha már összeköltözésig jutottatok, akkor is lehet, hogy később kiderül, hogy együtt élni nem olyan jó vele. Szóval az, hogy tetszik, nem jelent semmit, ez alapján egyáltalán nem lehet megmondani, hogy milyen együtt élni vele. Én is költözzem össze lányokkal, csak olyanokkal,akiket jó csajnak tartottam, egy darabig mindegyik esetben jó volt, aztán valami miatt vége lett, sajnos volt olyan is, hogy egy másik jó csaj miatt.
2021. dec. 26. 14:04
 28/32 anonim ***** válasza:
100%

Amikor én együtt laktam kicsit az exemmel, de az nagyon kevés idő volt inkább csak simán párkapcsolatban éltünk, ő pont ilyen csaj volt külsőre, de egy idő után borzalmas volt, mert ő konkrétan már egyáltalán nem kívánt semmilyen szexuális dolgot. Majdnem úgy voltunk, mintha csak barátok lettünk volna. Meg elég komoly mentális dolgai is voltak sajnos.

Hiába volt ott egy bomba csaj, egy idő után semmi nem volt már köztünk ilyen téren, szóval semmit se számított.

Azóta sokkal boldogabb párkapcsolatban élek, és a párom azért nem ilyen vékony. Ilyen téren semmit se számít a külső, azért tetsszen az illető persze, de minden más a belsőn múlik. Lehet teljesen totál 10/10 es a csaj, ha belül tiszta mentális betegség, meg trauma meg drága meg minden, ami már a szexualitására is kihat.

2021. dec. 26. 19:00
 29/32 anonim ***** válasza:
100%
A házias az, ha a nő csinálja a háztartást meló után, a pali segítségképpen elmosogatja a tányérját vagy berakja a szennyesét a szennyestartóba, minden mást, ablakpucolas, csempe mosás, fugák tisztítása, felmosás, tűzhely letakaritása, ablakpucolás, szőnyeg takaritógépes mosása-száritása, ágynemű csere és mosás, vasalás, fiókok portalanítása stb a nő dolga, mert házias vagy mit jelent?
2021. dec. 27. 06:43
 30/32 A kérdező kommentje:
29 nem az hogy a dolga csak megcsinálja a házimunkát mert fontosnak tartja hogy minden tiszta legyen.Ő is jól néz ki és a lakásnak is jól kell kinéznie.
2021. dec. 27. 08:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!