Milyen együtt élni egy jó csajjal?Egy vékony,55-60 kilós lánnyal,nővel?
Mondom, hogy nem reprezentatív a minta, így semmi értelme.
Minden ember más.
Most én azt mondom, hogy a volt csajom túl akaratossá vált, akkor majd te csak 80 kg felett fogsz keresgélni, vagy mi?
Ne haragudj, de nagyon buta vagy, ha azt hiszed, hogy a testsúlynak és személyiségnek bármi köze van egymáshoz. Ugyanúgy, attól, hogy valaki szép, lehet bármilyen jelleme, jó és rossz egyaránt. Ilyen röhejes gondolkodásra az se indok, hogy sose voltál nővel. Azért ha már rákattintom a kérdésedre, megpróbálok rá válaszolni.
Két barátnőmmel élek együtt, mindhárman a húszas éveink elején vagyunk, mondhatni mind szépek vagyunk (mondjuk ez nagyon szubjektív), én 56 kg vagyok (látom számodra van jelentősége), a barátnőimet sose mértem meg, de nagyjából ilyesmire saccolnám őket.
Az egyik barátnőm igazi konyhatündér, istenieket főz és süt, mindig készül valami újdonsággal. Ennek ellenére nagyon rendetlen, nehezen pakol el maga után, még a konyhában sem gyakran takarítja fel azt a katasztrófát, amit ott hagy. Ne akard tudni, hogy hányszor és milyen helyeken találtam már körömlakkos fiolákat és hányszor segítettem neki rendet tenni. A másik barátnőm és én a konyhában nem vagyunk nagy szám, pár alapvető fogást tudunk, de ennyi. Ez a barátnőm szokta a legtöbb ügyet intézni, általában ő megy postára és a hasonlókat ő intézi el, míg a lakásban én tartok rendet. Nekem a takarítás, elpakolás, rendszerezés egy elég jó alkalom a lenyugvásra és a gondolkodásra, így örömmel csinálom legtöbb esetben.
Röviden nálunk a munkamegosztás a harmonikus együttlét egyik alapja, a másik a barátságunk. Nálunk szinte sosincs veszekedés, de tudok olyan együtt élő barátnőkről, akik gyakori. Nem lehet általánosítani, pláne külső (uramisten, még inkább pláne súly) alapján. Csendesek akkor vagyunk, amikor mindhárman az egyetemre készülünk, hangosak akkor vagyunk, amikor hétvégére áthívjuk a barátainkat. Hisztisek akkor vagyunk, amikor menstruálunk és nagyon görcsölünk, amúgy közösen szoktunk jógázni abszolút békében és nyugalomban. Ne vedd magadra, de amíg ennyire fekete-fehér és felszínes a gondolkodásod, nemhogy a nők terén leszel örökké sikertelen, de esélyesen az élet többi területén is.
Az szintén ostobaság, hogy lakva ismeri meg egymást két ember. A legjobb barátnőimmel sose laktam együtt kivéve pár nyaralás időtartamát, mégis tökéletesen ismerem őket, néha talán jobban is, mint magamat. Számtalan országból és földrészről vannak barátaim, némelyikükkel még személyesen se találkoztam, mégis jól ismerem őket, ahogyan ők is engem. Az együttlakással csak egy másik oldaláról ismered meg az adott személyt, de ennyi.
23/L
23/L és most jobban érzed magad, hogy sz.rrá aláztad a kérdezőt, és leírtad róla, hogy milyen ostoba?
20 éves a srác, 0 élettapasztalattal. Nemhogy húga, nővére, de lehet, még anyja sincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!