Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Hogyan tudnám elütni gyorsan...

Hogyan tudnám elütni gyorsan a karácsonyi ünnepet, hogy mihamarább végelegyen, és jöjjön a megszokott hétköznapok?

Figyelt kérdés

Egyedül rettenetrossz, és kiakadok idegileg, megvisel!

Van így más is?

, vagy már orvosi eset vagyok ilyentájon is?

Itt merek írni, de nem mindig!

Azért Boldog, Áldott Karácsonyt nektek tagok!

Az Üzemeltetőnek is, és a Moderátoroknak is!

2021. dec. 24. 03:26
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:
Az jó lenne, átaludni!
2021. dec. 24. 13:12
 12/27 anonim ***** válasza:
32%
Konkrétan üsd el, hogy legyen végleg vége! Többen megkönnyebbülnénk.
2021. dec. 24. 13:20
 13/27 anonim ***** válasza:
100%

Egyedül is lehet élvezni. Fel a fejjel.

Nekem a kórnyezetemben olyan van aki lehúz a fenébe, így nem vagyok egyedül, meg próbalom magamnak feldobni a hangulatot, sütögetek, fát díszítek stb, csak mikor mellette meg valaki búvalbszott és piál, és ez ellen dolgozik akkor nehéz.

Hasznald ki, hogy egyedül vagy, senkihez nem kell alkalmazkodni, ahogy erzed magad arra rajtad kívül senki nicns hatással, senki nem húz vissza.

Sütögess, rakj be zenét, nézz valami jó filmet, kuckózz be, és sokkal jobb lesz :)

A társaságot amit kívül keresel, próbáld meg magadban, belül megtalálni. :)

2021. dec. 24. 14:14
 14/27 anonim ***** válasza:
100%
Hasonló cipőben járok mint te! Egyedül, magányosan sokszor borzasztó nehéz tud lenni a karácsony, a szilvesztert meg hagyjuk is. Ebben a helyzetemben én próbálom elterelni a figyelmem a karácsonyról nem karácsonyi dolgokkal. Pl nem nézek karácsonyi filmeket/sorozatokat, nem eszek karácsonyi ételeket, díszíteni sem nagyon díszítek, épp hogy csak (“mert mégiscsak karácsony van”. Utálom ezt a mondást egyébként). Kb olyan vagyok mint a Grincs :D Mindig abban reménykedem hogy elkövetkezendő karácsonyaim kevésbé lesznek szánalmasak mint az eddigiek, de ez eddig még nem jött be. Szóval “kitartást”, még van a jövő hét a szilveszter miatt, és minden olyan lesz mint a hétköznapokban.
2021. dec. 24. 16:30
 15/27 anonim ***** válasza:
0%
Hát, te pszichiátriai eset vagy barátom..
2021. dec. 24. 19:32
 16/27 anonim válasza:
68%
Sok karácsonyt töltöttem egyedül mire becsajoztam. Azaz inkább úgy fogalmaznék, hogy voltak nőim, de valahogy karácsonykor mindig egyedül voltam. Persze alapban sokkal jobban szerettem a karácsonyt annál, hogy az egyedülléten pörögjek. Úgy voltam vele, hogy van 2,5 napom (a szentestét beleszámolva) az "én időre".
2021. dec. 24. 21:18
 17/27 anonim ***** válasza:
9%

"Én tanulni fogok, igaz, ez is elég megrázó."

Nézz utána a megrázó szó jelentésének, jó? Köszi... Tönkreteszed a nyelvérzékünket, ha ilyeneket írsz...

2021. dec. 25. 14:55
 18/27 Cubina ***** válasza:
100%

Nekem múlt hónapban halt meg Édesanyám a szemem láttára, pont a szülinapom előtt, édesapám pedig már 27 éve elment, ezzel számomra megszűnt a születésnap és a karácsony. Teljesen egyedül maradtam 40 évesen, persze a barátaim támogatnak, bármit megtesznek, hogy jobban érezzem magam, de ez mégsem ugyanaz, mint amikor anyukámmal együtt csináltuk a halászlét, rántott halat, ültünk az ebédlőben a megterített asztalnál ünnepi hangulatban, lejátszottam neki zongorán a csendes éjt, aztán megajándékoztuk egymást és mindig úgy örült annak, amit kapott. Szilveszterkor is átjött hozzám, sütöttem neki finom malachusit, éjfélkor koccintottunk és leugrottunk egy székről teli pénztárcával, mert anyukám szerint akkor jövőre jó sok pénzünk lesz. Újév napján lencsefőzeléket ettünk virslivel, mert akkor "gazdagok" leszünk. Persze nem csak ünnepekkor szerettük egymást, hanem napi szinten.

Nem vettem fenyőfát, nem csináltam semmit, még ünnepi rendet sem, nem főztem ünnepi lakomát, és úgy veszem hogy most nincs is karácsony, ez is olyan nap, mint a többi. Így nem szenvedek annyira, persze így is legszívesebben most azonnal meghalnék, hogy ne érezzem ezt a kegyetlen űrt, amit édesanyám maga után hagyott. Ilyenkor még kegyetlenebb a fájdalom. :(

2021. dec. 25. 18:58
 19/27 anonim ***** válasza:
Őszinte részvétem! Vigyázz azért magadra, édesanyád is azt szeretné.
2021. dec. 25. 20:23
 20/27 A kérdező kommentje:

Már nemsokk!

Csak a hónapi!

2021. dec. 25. 21:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!