Kénytelen leszek a buszon,az étteremben vagy a bevásárlóközpontokban ismerkedni,ha csak ilyen helyeken járok?
Ha neked megfelel élj így, csak fogadd el, hogy ebből nem lesz ismerkedés.
Hiszen ki akarna ennyire üres, céltalan életet élni. Ez a szobanövény kategória.
Hmm.
Bár az átlag napirendem nagyon eltér a tiedtől, a mindennapjaim hasonlóan unalmasak sokszor. Az életem nem feltétlen, az elmúlt 3 hónap alatt pl. rojtosak lettek az idegeim. Államvizsga készülés/szakdolgozat/teljes állás/lakásfelújítás/költözés stb... De ennek februártól vége.
Én 3-4 éve nagyon sokat álmodoztam a veteránozásról, és most, hogy elkezdtem jobban keresni, egyáltalán nem tűnik elérhetetlennek a dolog. Ha pár hónapig spórolok, simán tudnék venni egy élhető, műszakilag elfogadható állapotú kocsit, ami "jó kiindulási alap".
Hobbi szinten a programozás is érdekel. Van egy tanyánk, ott is szeretnék majd dolgozgatni. Igazából sokminden érdekel, de ugye ezek nem olyan hobbik, amikkel nagyon lehetne csajozni.
Ezenkívül többen javasolták a társastáncot, társasjáték/túra "szakköröket", és persze próbálok online is ismerkedni.
Eddig több nekem sem jutott eszembe... lehet, hogy unalmasak vagyunk, de szerintem a legtöbben nem élik egy akcióhős, vagy egy gazdag üzletember életét.
21F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!