Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Kénytelen leszek a buszon,az...

Kénytelen leszek a buszon,az étteremben vagy a bevásárlóközpontokban ismerkedni,ha csak ilyen helyeken járok?

Figyelt kérdés
Egy átlagos napom úgy telik hogy délben fölkelek,lezuhanyzok,takarítok,eszek valamit,internetezek majd délután elindulok sétálni,séta után felülök a buszra,elmegyek vacsorázni a kedvenc gyorséttermembe,ott eszek főtt ételt féláron,utána elmegyek a közeli bevásárlóközpontba,ott a benti Tesco hipermarketbe vásárok,utána megint fel a buszra és hazajövök.Persze megnézem a nőket útközben.De ha barátnőt akarok,ezeken az állandó helyeken kell ismerkednem?A buszon,vagy a Tescoban?

2021. dec. 14. 21:02
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
89%

Ha neked megfelel élj így, csak fogadd el, hogy ebből nem lesz ismerkedés.

Hiszen ki akarna ennyire üres, céltalan életet élni. Ez a szobanövény kategória.

2021. dec. 14. 23:06
 22/25 A kérdező kommentje:
21 szoktam úgy érezni néha hogy vinnem kéne az életembe valami újat.Valamit,ami nem a megszokott.
2021. dec. 14. 23:12
 23/25 anonim ***** válasza:
86%
Igen es mostmar ezt mind maszkba 🤣 jo kilatasok
2021. dec. 15. 01:30
 24/25 anonim ***** válasza:
65%
Most, hogy szinte már megint mindenhol maszkot kell viselni, nagyban rontja az esélyeket. A gyorséttermet és az internetet preferálnám. Esetleg séta közben. Busz és a boltok kilőve.
2021. dec. 15. 12:30
 25/25 anonim ***** válasza:
87%

Hmm.

Bár az átlag napirendem nagyon eltér a tiedtől, a mindennapjaim hasonlóan unalmasak sokszor. Az életem nem feltétlen, az elmúlt 3 hónap alatt pl. rojtosak lettek az idegeim. Államvizsga készülés/szakdolgozat/teljes állás/lakásfelújítás/költözés stb... De ennek februártól vége.

Én 3-4 éve nagyon sokat álmodoztam a veteránozásról, és most, hogy elkezdtem jobban keresni, egyáltalán nem tűnik elérhetetlennek a dolog. Ha pár hónapig spórolok, simán tudnék venni egy élhető, műszakilag elfogadható állapotú kocsit, ami "jó kiindulási alap".

Hobbi szinten a programozás is érdekel. Van egy tanyánk, ott is szeretnék majd dolgozgatni. Igazából sokminden érdekel, de ugye ezek nem olyan hobbik, amikkel nagyon lehetne csajozni.

Ezenkívül többen javasolták a társastáncot, társasjáték/túra "szakköröket", és persze próbálok online is ismerkedni.

Eddig több nekem sem jutott eszembe... lehet, hogy unalmasak vagyunk, de szerintem a legtöbben nem élik egy akcióhős, vagy egy gazdag üzletember életét.

21F

2021. dec. 15. 15:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!