Kénytelen leszek a buszon,az étteremben vagy a bevásárlóközpontokban ismerkedni,ha csak ilyen helyeken járok?
Figyelt kérdés
Egy átlagos napom úgy telik hogy délben fölkelek,lezuhanyzok,takarítok,eszek valamit,internetezek majd délután elindulok sétálni,séta után felülök a buszra,elmegyek vacsorázni a kedvenc gyorséttermembe,ott eszek főtt ételt féláron,utána elmegyek a közeli bevásárlóközpontba,ott a benti Tesco hipermarketbe vásárok,utána megint fel a buszra és hazajövök.Persze megnézem a nőket útközben.De ha barátnőt akarok,ezeken az állandó helyeken kell ismerkednem?A buszon,vagy a Tescoban?2021. dec. 14. 21:02
12/25 A kérdező kommentje:
Nem meki,rendes étterem,napi fél órát vagyok ott kb.Mindenkit ismerek ott,családias a hangulat.Csak a lány aki tetszett,kilépett.Most várom hogy jöjjön egy új.
2021. dec. 14. 21:24
13/25 anonim válasza:
#12 majd jön egy tenyeres-talpas Bözsi,aztán jól helyrerak.
14/25 A kérdező kommentje:
Na de nem csak azért járok oda,mert hátha jön egy lány meg jó a hangulat,hanem mert 400 forintért eszek egy adag főzeléket és teleteszik a tányért.Meg 200-ért eszek hozzá egy fasírtot.
2021. dec. 14. 21:36
16/25 anonim válasza:
Dolgozz ott,aztán mindennap új embereket ismerhetsz meg.
17/25 A kérdező kommentje:
15 este féláron adják az ételt ami megmaradt🙂
2021. dec. 14. 21:39
19/25 anonim válasza:
Valljuk be őszintén, ennyire unalmas életvitellel soha a büdös életben nem fogsz senkivel összeismerkedni.
Amikor valakinek már az alap rutin feladatokat, mint azt hogy FÖLKELEK, LEZUHANYZOK, ki kell emelni, mint tevékenység, mert annyira semmit nem csinál egész életében, az gáz.
20/25 A kérdező kommentje:
19 nekem megfelel ez az életvitel,csak egy lány hiányzik belöle.Azt leszámítva hogy nincs barátnőm,nekem nincs olyan rossz sorom.
2021. dec. 14. 22:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!