Az baj, ha én elítélem amikor valaki nagyon piszkosan mászkál a bevásárlóközpontokban?
Munka után, de néha előtte is megszoktam állni egy Lidlnél.Szeretem, mivel jobban csak autóval megközelíthető, nem szokott nagy tömeg lenni.
Ami engem mindig is zavart, hogy sok férfi nagyon piszkosan megy be oda.
A piszok alatt nem azt értem, hogy leette, leitta magát, hanem tiszta festékes, vagy egyszerűen koszos.A ráadás,hogy melléje még bukéjuk is van.
És mit pakolnak fel a szalagra tusfürdő vagy dezodor helyett?Naná, hogy alkoholos italokat, sört, rakétát.
El nem hiszem, hogy nincs lehetőségük fürdeni vagy ha azt nem, akkor átöltözni.
Persze, majd az ilyen hisztis pi.csák miatt munkából éppen hazafelé tartva, előbb hazamennek lefürdenek, és még vissza mennek az amúgy is útba eső boltba... És egyébként milyen szaga lenne annak az embernek, aki a 40 fokban kint dolgozik?
te szerencsétlen, tényleg nincs jobb dolgod?
Magánügyed, tartsd meg magadnak.
Engem nem érdekel pl. ,megveszem ami kell (nem a lidlbe) és megyek a dolgomra. Közös wc-be nem az álltalad említett emberek dekkolnak, mégis mindig szr, h.gy szag van, egy óvatlan pillanat és évekre elintéztek.
Ezek közül engem csak a buké zavar.
Az hogy munkából jön,a munkába megy azt megértem,nem lehet mindenki a nap folyamán öltönyben,vagy sima utcai ruhában.
Az pedig az ő dolga,hogy mit vásárol,lehet hogy egy haverja kérte meg,hogy vegyen neki valami piát,nem is saját magának veszi,tehát semmi közünk ahhoz,hogy mit vesz.
Ahogy írtam,buké nem legyen,a munkásruhát is lehet kimosni,váltani naponta,stb.
7-es!
Nem mindenkinek van lehetősége fürödni a munkahelyén,főleg ha különböző területi munkákat végez,tehát nem fix üzemi helyen.
Budapestről meg ne állj neki okoskodni,mert amíg mindenhol a szemét,a füst,a bűz,a tömeg mindenhol,tökre nem számít egy két munkásruhás ember.Ha nem tetszik,menj taxival,vagy a saját kocsiddal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!