Az baj, ha én elítélem amikor valaki nagyon piszkosan mászkál a bevásárlóközpontokban?
Munka után, de néha előtte is megszoktam állni egy Lidlnél.Szeretem, mivel jobban csak autóval megközelíthető, nem szokott nagy tömeg lenni.
Ami engem mindig is zavart, hogy sok férfi nagyon piszkosan megy be oda.
A piszok alatt nem azt értem, hogy leette, leitta magát, hanem tiszta festékes, vagy egyszerűen koszos.A ráadás,hogy melléje még bukéjuk is van.
És mit pakolnak fel a szalagra tusfürdő vagy dezodor helyett?Naná, hogy alkoholos italokat, sört, rakétát.
El nem hiszem, hogy nincs lehetőségük fürdeni vagy ha azt nem, akkor átöltözni.
9-es!
Te egy álomvilágban élsz,nem Mo.-on
Majd pont a sok zsugori maszek építési próbálkozó cígölni fogja a kőműveseit meg a festőit keresztül a városon fürödni.Jó ha egyáltalán be vannak jelentve.
Nem zavar, mert annyira engem nem foglalkoztat, hogy ki mit csinál, de én sem értem.
Az teljesen rendben van, hogy az ember munkából hazafelé menet megy bevásárolni, mert akkor van rá ideje és pont útba is esik vagy csak szimplán nem akarna még egyszer útnak indulni otthonról. Az ember napközben dolgozik, elfárad, megizzad stb. és nem úgy fog kinézni, mintha most szált volna ki a kádból és frissen mosott ruhát húzott volna fel. Én nem fizikai munkát végzek és a munkakörnyezet sem olyan, hogy könnyen koszolódnék stb., de én is megizzadok, kócos lehetek, meggyűrődhet a ruhám stb., ilyen előfordul. Ugyanakkor nekem eszembe nem jutna az, hogy pl. sárosan, porosan, festékesen, kormosan stb. menjek bárhová is, mert egyszerűen az lenne az első gondolatom, hogy levetkőzzek, normálisan tisztálkodjak és utána felöltözzek tiszta ruhába. Az én munkahelyemen sem tudok zuhanyozni, de nem is így nézek ki a nap végére...az első dolgom az lenne, hogy hazamegyek és összekapom magam. Szerintem, aki még órákig így mászkál, büdösen és koszosan az igenis igénytelen. Én magamat sem bírnám így elviselni.
Engem a festékes, melós férfiak nem zavarnak.
Az már inkább, hogy némelyik próbálja kihangsúlyozni, mekkora macsó, pl. anyummal vásároltunk, erre odabüfögött két úriember, gondolom na most majd jól megbotránkoztatjuk a két nőt hajaj.
Én most üzletben dolgozom, elegánsabb hely, jött már be nagyon büdös, igénytelennek ható férfi, vele is ugyanolyan udvarias voltam, mint másokkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!