Ki fogja idén a karácsonyt egyedül tölteni? (Nemet és kort is írjatok!)
Nekem igaz ott a kis családom de párkapcsolatom az nincs! :(
24/F
Kedves 22-es válaszoló:
Vigasztaljon az a tudat, hogy az a bizonyos "nem jó" viszony egyszercsak javulhat - akár jelentősen is. (Főleg, ha még csak huszonévesek vagytok.)
Az én esetemben leginkább elromlott kapcsolatok vannak - amik nagyon fényesen indultak - és a legtöbb esetben nem látok visszautat. (Változott a helyzet, változott a másik személyisége.)
Elég sokan haragtartóak lettek vagy zárkózottak (közép- és idős korosztály.) Nekünk már valamivel kevesebb a lehetőségünk új életet kezdeni, de szerintem 70. év alatt még azért nem annyira vészes...
17-es hasonló módon mint te(külföld-vendéglátás) dolgozom 24-25-26-án is és ahogy a beosztásomat láttam 31-és 1-én is. De legalább le leszek fáradva és nem gondolok arra hogy milyen szar egyedül.
36/F.
Bennem ma merült fel, hogy egyedül lenne a legjobb.
Haza nem szeretnék menni, mert anyukám már az új barátjaval él, vele nem szívesen töltöm a Szentestet. A tesómnak saját családja van, oda nem akarok betolakodni. Úgy volt, hogy a párommal leszek, de ő az idős anyukájaval szokott lenni, aki egyedül van, és aki nem igazán kedvel engem, vagyis egy nőt sem, aki a fia mellett van es karácsonykor nem szeretném hallgatni a megjegyzéseit, illetve a párom fia is bejelentkezett, akiket kedvelek, de idegenek még, szóval nem tudnám elengedni magamat. Szóval inkább maradok a saját lakásomban, veszek egy kicsi műfenyőt, majd feldiszítem. Mégfőzöm a hagyományos etkeket magamnak, filmezek és apukámra emlékezem, aki már nem él sajnos. Igazából ez a legjobb megoldás szerintem, mert így minden úgy lesz, ahogy én szeretném.
Ezeket végigolvasva.... miért olyan magányos sok fiatal ?
Az meg ha a szülőkkel karácsonyozik valaki, nem baj.
A karácsony úgyis arról szól.
Mi van a többi napokkal, hetekkel, hónapokkal ? Akkor is kellene barát, társ..
Szintén egyedül töltöm, mert én itthon vagyok karanténban, édesanyám meg Ausztriában😅
#1 Én is szívesen karácsonyozok veled lélekben😀
16/L
43F :(
Rossz látni hogy ennyien vagyunk egyedül...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!