Ez lehet depresszió tünete?
Ha szeretek ilyen télen kijárkálni néha az erdőbe? Főleg ha van ilyen sötét köd. Közben meg Dark ambiment műfajt hallgatni.
https://www.youtube.com/watch?v=2aIynRhhA-s
Illetve minél idősebb vagyok annál inkább kezdek egyre jobban kezded a személyiségem hasonlítani rá:
A seta es mod szeretetemek koze nincs a depihez! Sot,ha ide irogatsz meg olvasgatsz,akkor se vagy depresszios.
Mas is szereti a kodot.
Tizenéves vagy ugye? Nem hiszem hogy depis vagy. Ennyitől nem leszel az.
Éreztél már olyat, hogy ok nélkül egyre lejjebb és lejjebb kerülsz, nyomod magad lefele valami ku.va mély gödörbe a saját önmarcangoló gondolataiddal, aztán odajutsz, hogy már az interneten keresgélsz, hogy hogyan lehetne fájdalommentesen megölni magad, de aztán zokogásban törsz ki, mert megijeszted saját magad, és elképzeled, hogy egy kötéllel a nyakadban talál meg anyád és ez tart csak vissza, mert nem akarod összetörni a szívét? Én igen, mégse vagyok depis.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!