Egyedülállóak! Ti, hogy élitek túl a decembert?
Sok csoki, szövegkiemelő, 5-6 toll, 3 csomag négyzetrácsos papír, jegyzet, tételsor, ünneplő és remény.
Karácsonytól kezdve pedig mehet a sok ünneplés a családdal és a barátokkal. Esetleg egy síelés is belefér.
Eddig úgy néz ki, hogy a karácsonyom nem lesz már annyira magányos mégsem.
Az a férfi ismerősöm, aki eddig CSAK ÉS KIZÁRÓLAG a második feleségébe volt szerelmes - nos, most már hagyni kezdte, hogy én is megközelítsem egy egészen icipicikét ÉRZELMILEG.
Állítása szerint a fiacskájáról való törődés mellett most már az én telefonhívásom fogadására is fog időt szakítani, legalább pár percet. (Mivel a második feleség már a jelenlegi férjével vigasztalódik/osztozik mindenben.)
Jövő tavasszal viszont végleg elválhatnak útjaink. (Mégsem visz ki magával külföldre, ahogy egy hirtelen korábbi felindulásában fogalmazott.) Tegnap másfél órát beszéltünk. De inkább ő - én csak hallgattam türelmesen.
Addig nekem kell megkeresnem az utódját (jogi szakértői diplomások/ügyvédek.) Eddig csak ő segített igazán, hogy egy bizonyos krízishelyzetből kikerüljek.
17-es válaszoló:
Nem igazán vagyok már annyira krízishelyzetben. Van egy másik jogász is, aki szívesen segít. Tegnap este ismerkedtünk meg (új szomszéd költözött a házba.) Lehetőségem nyílt egy másik kapcsolati hálóra.
Az nálam egyáltalán nem okoz semmiféle lelki törést, hogy nem visz ki magával külföldre. A családjához nincs semmi közöm, érzelmi értelemben pedig CSAK BARÁTSÁG van. Ezen nem fogunk változtatni!
Egyébként pedig volt egy angol férfi ismerősöm, aki SZÓ SZERINT A TENYERÉN HORDOZOTT! (Azért, mert két éve nem láttam, attól még valamikor valahol újra találkozhatok vele.) A COVID határzár sem lehet örökös.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!