Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Ha nincs szakmám és nem értek...

Ha nincs szakmám és nem értek semmihez attól még lehet hogy meg fogok élni valahogy?

Figyelt kérdés
Műszaki dolgokhoz nem értek,nem tudok megszerelni semmit,sem mosógépet,sem autót,sem villanyt,ha eldugul a mosogató,nem tudom szétszedni és kicserélni benne a szűrõt.Megélhetek azért valahogy?

2021. nov. 30. 10:41
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
vagy lehetnél postás. Nem kell egy helyben ülni, igaz, télen talán kevésbé kellemes sétálni a városban v. falun, nem tudom,hol laksz, de akkor is a levegőn vagy. - Persze egy érettségiig el kell jutni, nem tudom, 8 általánossal alkalmaznak-e postást, talán betegtologatót igen. Nem muszáj konyhán mosogatnod.
2021. dec. 3. 12:08
 12/12 anonim ***** válasza:

Nincs esély. Végzettség kell neked, amihez pénz kell, ami nincs, mert dolgozni kellene, ami végzettség nélkül nem igen megy. Ez egy lehetetlen körforgás. Alja munkákat tudsz végezni, de amellett meg nem biztos, hogy tudsz tanulni és megint nincs előrelépés.

Vagyis nem igazán van kitörési lehetőség, ha nem vagy minimum középosztálybeli és nem támogatnak agyon.

2021. dec. 5. 19:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!