Szüleimet nem érdeklik, hogy belebetegszem a 8 órás munkámba, de még társaságom sincs, hogy kimozduljak valakivel a szabadnapomon. Hogyan alkossak ilyen helyzetből “normális” életet vagy fogadjam el, hogy gagi az élet? 20/L
Ausztriában dolgozom, takarító vagyok. Nem, nincs semmi motivációm tanulni és nem érdekel semmi az égvilágon. (Mármint olyan dolog, amivel pénzt lehet keresni)
Barátkozni itt meg nem tudok, de soha nem is voltam barátkozós. Magányos vagyok, egy senkinek érzem magam, különösen ezzel a munkával. Nem is merem elmondani senkinek. Nagyon szeretnék normálisan szórakozni, mint a fiatalok, de eddig soha nem volt benne részem. Pénz jön, de nem tesz boldoggá. Max kaját veszek rajta. Bocsánat, de most nagyon kitört belőlem ezek a gondolatok.
Magyarországon laksz egyébként?
Ha igen akkor minek mentél ki ha annyira szar. Talán itthon könnyebb lenne a szociális része.
10 évet dolgoztam Ausztriában, vendéglátás. A 20-as éveimet végigdolgoztam, reggeltől estig, nem volt se karácsonyom, se születésnap, se bulik, se barátok.
1 valamire talán mégis jó volt ez a 10 év. Rohadtul megtanultam, hogy a pénz nem boldogít. Ezt nyilván akinek úgymond "sose volt" pénze, nem fogja megérteni.
Eleinte én is azt gondoltam, hogy a 120 eurós cipő, az új okostelefon birtoklása többé tesz, de ez nem így van. És nem, más szemében sem leszel az.
Természetesen nem bántam meg az ott töltött éveket, de bőven elég lett volna a fele. Az ami ott kint megy vendéglátás címszóval, nagyon destruktív a lélekre is, meg a fizikai állapotra is. Nyilván míg fiatal az ember addig bírja, de csak 1 darabig. Ráadásul nem lehet életcél, hogy Ausztriába legyen valaki takarító/mosogató/mosodás élete végéig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!