Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Mit bántok a legjobban? 30 F

Mit bántok a legjobban? 30 F

Figyelt kérdés

Én azt bánom, amennyi időt eddig elpazaroltam a társkeresésre.

Állandó zakó és szexhiány közepette, se szerelem, se jó együttlétek, semmi nem jutott. Tudomásul kell venni, hogy mindennek ára van. A boldogságnak is. Aki szép nőt akar, annak pénzes embernek kell lennie. Pénzes férfinek lesz szép nő a felesége. Állandóan olyan nők jutottak, akiknek kellemetlen folyásuk van, nem olyan testük, amire felizgulok, egyszerűen a magánéletem boldogság terén egy nagy nulla.

Innentől kezdve egyetlen percemet sem fogom pazarolni felesleges dolgokra.

Csak a biztosra megyek.

Aki karriert épített és vitte valamire, annak beékelődik az életébe a NŐ.

Aki külsőleg-belsőleg jó.

Nekünk meg jutnak az agybetegek, a leszbikusok, aki nem tudja mit akar, aki dilettáns, elég volt! Elég! Befejeztük, forduljatok a tankönyv felé és majd az élet adja magát.

2021. nov. 13. 17:56
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
55%
Milyen üres
2021. nov. 14. 02:31
 22/26 anonim ***** válasza:
74%
Hogy elköltöztem az exemtől, aki megcsalt. Még így is inkább ő, mint az azóta lévő nihil. Bár ezt magamnak is köszönhetem, mert szerencsejátékfüggő lettem. A kettő szinte együtt jelentkezett abban a kapcsolatban, de attól függetlenül. Tönkretettem az életem az elmúlt években.
2021. nov. 14. 15:42
 23/26 anonim ***** válasza:
Hogy nem fél évvel előbb kezdtem el egy bizonyos gyakorlatot, aminek segítségével meggyógyultam egy betegségből, ami tönkretettem a kapcsolatom az első szerelmemmel. Ha előbb kezdem, akkor sose szakítunk.
2021. nov. 14. 16:40
 24/26 anonim válasza:
57%
Én azt bánom a legjobban, hogy nincsenek lőfegyvereim, mert nem Amerikában élek és Magyarországon max csak gumilövedékes puskám, vagy vadászengedéllyel vadászpuskám lehetne, de nem vehetek amúgy sajna fegyvereket magamnak, mert, ha vennék sittre kerülnék lőfegyverrel való visszaélés miatt, ezért inkább majd járok pesti lőterekre, ha éles lőfegyvert akarok a kezemben fogni, mert fegyver b.u.z.i vagyok kis koromtól kezdve.
2021. nov. 16. 11:59
 25/26 anonim ***** válasza:
54%
Lekell adni az igényeket és talán lessz nő
2021. nov. 21. 00:26
 26/26 anonim ***** válasza:
54%

En meg azt bantam meg leginkabb, hogy nem vagtam bele valami jo szakmaba amivel külföldön az elmúlt 15 evben valamennyire megszedtem volna magam es most sajat vallalkozasban huznam az igát magamnak keresve a lét, nem egy multinak. Jo, magyar atlag felett van az annyi, de csaladi haz 30 ev alatt lenne ebböl a fizuból.

A nő témahoz csak annyit, hogy ott a kisugarzasoddal van valami baj, (meg azert a kemiat szerintem illik erezni proba előtt) mert nagyon nem vagyok eleresztve, de kb mindig volt csajom, es altalaban masok is szépnek tartották őket. Most is van és egy tünemeny, szep is kedves is, es pont nem erdeklik az anyagiak.

2021. nov. 22. 11:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!