Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Most miért nem adnak a szolgál...

Most miért nem adnak a szolgáltatók több gigabájt internetet az ügyfeleknek a járványra való tekintettel?

Figyelt kérdés
Tavaly tavasszal adtak a szolgáltatók internetet a járvány miatt.Én is kaptam 3 hónapig 5 gigabyte-ot a szolgáltatómtól.Most miért nem adnak?Hagy menjenek az emberek a zsúfolt bevásárlóközpontba ahol ingyen wifi van?Most nem fontos hogy ne mászkáljunk,hogy otthon maradjunk?

2021. nov. 12. 18:38
A kérdező szavazást indított:
Akinek internet kell fizessen érte
Nem fontos az internet,tévéből rádióból is lehet tájékozódni
400 forintos kenyérár mellett gondolja meg mindenki hogy internetre akar e költeni.
17 szavazat
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem alapvetően a járvány, hanem a lezárások és a széleskörű online oktatás és munkavégzés indokolta tavaly.
2021. nov. 12. 18:47
 2/14 A kérdező kommentje:
Nem azt mondom hogy megint mindent le kéne zárni,csak segíteni az embereknek hogy kevesebbet kelljen mászkálniuk ügyet intézni.Online sokmindent el lehet intézni,de ha nincs pénze korlátlan netre és elfogy az adatmennyisége,nem tud online intézkedni.
2021. nov. 12. 18:54
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Az meg van, hogy nem a szolgáltatók adták ajándékba a netet, hanem az állam "kényszerítette" ki ezt a lépést a részükről? Elég nagy veszteség volt ez nekik.
2021. nov. 12. 19:02
 4/14 A kérdező kommentje:
3 nehogy már sajnálni kelljen szegény szolgáltatókat.
2021. nov. 12. 19:10
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
A szolgáltató egy cég aminek a profitja csökkent a tavalyi "ajándék" miatt. Gondolj bele ha neked lenne egy céged és köteleznének arra, hogy egy terméket ingyen adj és ezáltal csökkenjen a profitod. Örülnél neki?
2021. nov. 12. 19:13
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
3000 Ft havonta a korlátlan net. Ha van olyan eszközöd, ami tud wifi-re csatlakozni, akkor valószínűleg erre is lenne pénzed.
2021. nov. 12. 19:19
 7/14 A kérdező kommentje:
Nekem 1 gigabyte internetem van egész hónapban.Mert csak annyit tudok megengedni magamnak.Ingyen wifi meg a közelben nincs.Nekem jól jött tavaly az az 5 gigabyte.
2021. nov. 12. 19:19
 8/14 A kérdező kommentje:
6 én ilyenről nem hallottam.3 ezerért én 2 gigabájtot kapok és csókolom.
2021. nov. 12. 19:20
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Van olyan, hogy vezetékes internet és az olcsó.
2021. nov. 12. 19:31
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
Vagy szánj pénzt a netedre, vagy az igényeidet csökkentsd, mert ezzel a hozzáállással más farkával vered a csalánt. Te nem akarsz fizetni a netért, de elvárod, hogy a szolgáltató meg ingyen adja.
2021. nov. 12. 19:48
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!