Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Mit csináltok, amikor magányos...

Mit csináltok, amikor magányosak vagytok?

Figyelt kérdés
Nagyon rossz érzés magányosnak lenni. :-(

2021. okt. 16. 00:38
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

Azt hiszem sokan félreértették a kérdésemet. Nem azt kérdeztem, hogy mit csináltok, amikor unatkoztok, hanem amikor magányosak vagytok.

Arra gondoltam, hogy kerestek emberi kapcsolatokat.

2021. okt. 16. 13:34
 12/16 anonim ***** válasza:
17%
Átlagos esetben a magány nem bug hanem feature, kell is rabolni belőle eleget, különben azon kapod magad, hogy mindenki fontosabb megint. Ami nem baj, csak ugye kell lopni énidőt. Ha full nincs senki az életedben, akkor lehet csak ez a kényszer hiányzik belőled, hogy alárendeld magad kicsit mások jó érzéseinek, pici érdekeinek, vagy bárhogyan is, de adj, csak úgy. Vagy valahol "elakad az energia", nem sikerül úgy adnod, hogy ne keltsen ellentmondásos érzéseket, netán gyanakvást. Persze lehet, hogy te vagy az az 1-2%, aki tényleg semmiről se tehet.
2021. okt. 16. 20:07
 13/16 anonim ***** válasza:

Én szomorkodom amikor magányos vagyok, és azokra az alkalmakra gondolok amikor az emberek megbántottak vagy fájdalmat okoztak, realizálom, hogy mik a saját rossz tulajdonságaim és hogy miért nem akar velem lenni senki.

Aztán túlleszek rajta és produktív tudok lenni.

2021. okt. 17. 02:00
 14/16 anonim válasza:

Én is magányos vagyok, ezzel nem is az a baj mert szeretem a magány, az egyedüllétet, csak az utálom hogy mikor próbálok az osztály felé nyitni egyszerűen kizárnák a körből! Bárkivel is vagyok családdal, 1 vagy 2 ismerőssel, egyszerűen ugyanúgy ürességet érzek leglegbelül! Már próbáltam kicsit éreztetni az osztálytársammal, hogy magányosnak érzem magam, mivel ahol lakunk senki velem korabeli és családban sincs egy rohadt velem korabeli gyerek sem! Tesóm nincs egyke vagyok, ennek is megvannak az előnyei, és hátrányai! 1 unokatesóm van, de ő 23 vele max. 4-5 éve futunk össze:( ,meg persze vele nem tudom megbeszélni a tinédzserkori problémákat és persze az üresség érzet megbeszélésére sem. Szüleim, nagyszüleim teljesen nem értenek meg! :(

Ilyenkor mi a teendő? Még a mai napig keresem azt!

Legtöbbször rajzolgatok, zenét hallgatok, alszom, de ezek a kicsit tevékenységeim sem enyhítik a bennem lévő ürességet!

2021. okt. 18. 21:33
 15/16 anonim ***** válasza:
Zenekarban zenélek, sorozatot nézek, gépezek.
2022. ápr. 10. 09:51
 16/16 anonim ***** válasza:
Kérdező: úgy keress emberi kapcsolatokat, hogy a téged érdeklő dolgokat írd össze, neten keresd a lehetőségeket, bármilyen programra menj el, ismerkedj.
2022. ápr. 10. 10:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!