Hogyan lehet megszeretni az egyedüllétet, hogyan lehet így élni, milyen pozitívumot lehet benne találni?
Én írtam ki ezt a kérdést, így most nem ismételném meg magam, mert tulajdonképpen változatlanul ez a problémám:
https://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__baratok-baratsagok__..
Fogalmam nincs, hogy mégis mit tudnék tenni annak érdekében, hogy ne legyen egyedül, ne legyek magányos és ne legyen ennyire eseménytelen, monoton, ingerszegény az életem. Próbálkozom, de semmi nem vezet eredményre és már belefáradtam. Viszont közben egyre nehezebben is viselem a magányt és nagyon nehezen birkózom meg ezzel az élethelyzettel.
Kutya
Mint társ és hobbi nagyon jó.
Hobbin keresztül óvatosan lehet próbálkozni.
Pl. sportklub, társasjáték klub, twitchen keresztül kisebb közösségek discordjába bekerülni. Én alapvetően egyedül szeretek lenni, sportot is elintézem már inkább egyedül, de ha olyan kedvem van felnézek pl. discordra, összeismerkedtem ott olyan emberekkel akikkel el lehet beszélgetni és ők is többet mondanak el magukról, mint élőben az ismerőseiknek. Szerencse kell az egészhez, én régen elég sok klubba jártam (küzdősport), van ahol hulladék volt a közösség és csak a teljesítményre mentem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!