Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Egy olyan lány aki fiatalon...

Egy olyan lány aki fiatalon lett anyuka,mindig egyedülálló lesz?

Figyelt kérdés
Egyik lány ismerősöm 20 évesen lett anyuka.Viszont az a fiú,aki gyereket csinált neki elhagyta.Ha össze is jön egy fiúval vagy férfival,a kapcsolatuk nem tart sokáig.Talán a fiúk,férfiak nem akarják más gyerekét nevelni ezért szakítanak a lánnyal.Persze csak a szex után szakítanak,a szex előtt még nem.Találhat magának egy egyedülálló anyuka olyan férfit,aki kitart mellette akkor is ha van gyereke?Vagy hol lesz pasija hol nem egész életében?És egyedül fogja nevelni a gyerekét?

2021. okt. 9. 16:33
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%
Több férfiismerősöm választott magának egyedülálló anyát komoly kapcsolatra, évek óta együtt van mindegyik
2021. okt. 9. 17:06
 12/22 anonim ***** válasza:
100%

Én 20 évesen szültem az elsö gyerekemet, az apával egy ideig együtt voltunk, utána elment másfelé - közben lett még egy gyerek. (Nem volt felelötlenség a második, mert ö akart feltétlen még egyet, és az elsönél is kivette a részét a gyereknevelésböl is, meg átszólag fontos volt neki a család.)

Ezután egy idö múlva összetalálkoztunk a párommal, sok éve élünk együtt, van közös gyerekünk is. Szóval egyáltalán nem kell egyedülállónak maradni attól, hogy korábban lett valaki anya, mint ami optimális lett volna.

(És nem tart el senki, az elsö gyerek mellett elvégeztem a BME-t mérnöki szakon, böven el tudom magam tartani, mindkét partnerem kb ugyanannyit - söt idöszakosan kevesebbet - keresett, mint én)

2021. okt. 9. 17:13
 13/22 anonim ***** válasza:
100%
Érdekes, hogy egyetlen generáció alatt kihaltak ezek szerint a "nevelőapák". Nekem az volt, bár igaziként gondolok rá, és ő is a gyerekeként szeret. Mikor ilyen kérdéseket látok, mindig szerencsésnek tartom magam, hogy még benne voltam abban, amikor más volt. Szar lett volna, ha miattam nem jönnek össze, egymás élete szerelmei voltak.
2021. okt. 9. 17:18
 14/22 anonim ***** válasza:
100%
14-es: hogy jön ide a pedofília? Vagy - szokás szerint - fogalmad sincs, mit jelent ez a szó?
2021. okt. 9. 18:51
 15/22 anonim ***** válasza:
100%
Anyum 19 évesen szült, nem akart megtartani, apám könyörgött neki,hogy aztán 1 éves korom után elüldözze. Aztán jött Apum, aki első pillanattól sajátjaként szeret,azóta házasok és kaptam pár tesót is. Szóval lehet utána normális komoly kapcsolata egy leányanyának is.
2021. okt. 9. 20:21
 16/22 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem probléma, ha rendesen össze van rakva fejben a csaj. Nekem is nevelőapám volt és a karomat levágnám érte, büszkeséggel töltene el, ha rám is így néznének. 24F Ezen felül legjobb barátom aki 1 évvel fiatalabb, mint én együtt van egy lánnyal akinek van egy 3 éves fia, 3 hónapos a közös gyerekük.
2021. okt. 10. 08:06
 17/22 anonim ***** válasza:
100%

Mi az összefüggés?

Segítek. Nincs.

2021. okt. 10. 10:23
 18/22 anonim ***** válasza:
60%

Nem lesz mindig egyedülálló, de nagy esély van arra, hogy olyan férfit talál csak huszonévesen, aki nagyon a "szintje" alatt van.

Nagymamám is így járt pl, pedig akkor még nem létezett a "bétahím" szó, meg mindenféle elméletek a nőkkel kapcsolatban, hanem egyszerűen semelyik férfinek nincs kedve felnevelni más gyerekét.

Nekem sincs.

Más a helyzet, ha én is, meg a nő is a harmincas éveinkben vagyunk, és akár pl. nekem is van gyerek, nyilván van múltam, exem stb...

De azért huszonévesen ott motoszkál az ember fejében, hogy mégse ő vette el a lány eszét annyira, hogy gyereke legyen tőle, a gyerek nem feltétlen fogja elfogadni, a vérszerinti apa belefolyhat a kapcsolatba, közös jövő tervezése is nehézkes a meglévő gyerek miatt... ráadásul egy egyszerű randit is körülményes megszervezni. De a legjobban engem is, meg másokat is a legelső pont zavarja. Egyszer már valaki elvette a tizen/huszonévesen szülő lány eszét, és az nem te voltál. Neked már nem fog annyit engedni, és annak az esélye is megvan, hogy csak azért áll szóba veled, mert "jobb nem jutott". Az is önmagában elég frusztráló tudat, hogy a gyerek nem a tied.

Ilyenkor a nők azt szokták említeni, hogy mi, főleg fiatal férfiak, félünk a felelősségvállalástól, elköteleződéstől.

Ez nem igaz! Egy megfelelő partnerrel, akit volt időm (!) megismerni, megszeretni, bevállalnék gyerek(ek)et, családot. De hogy az ismerkedés elején rögtön egy gyerekkel kezdjünk, holott nem is ismerjük egymást szinte, na az is már önmagában egy nagy mínusz.

Ui.: huszonéves fiúként, ha nekem lenne egy gyerekem, és én nevelném egyedül, elfogadnám, ha egy velem egyidős lány így gondolkodna, mint én. Csak azért írom, hogy a több oldalas vitákat megelőzzük.

2021. okt. 12. 16:14
 19/22 anonim ***** válasza:
53%
A kérdésre a válasz.Nem! Amennyiben,az összes férfi,nem akarja nevelni más gyerekét,akkor is,lesz az anyuka 40 éves.A gyerek meg 20.Azt már nem kell nevelni.Egy negyvenes nő,miért ne jöhetne be egy 50 vagy 60 éves férfinak?Akár még egy 35 évesnek is.Az volt a kérdés,hogy mindIg egyedülálló lesz.A választ,most vittem végig.
2021. okt. 26. 20:54
 20/22 anonim ***** válasza:
Kedves Lepontozó!Nem tetszene megindokolni.Mi a nem jó a válaszomban?Amennyiben,nem tetszik,akkor is,idő kérdése,hogy egy 20 éves 40,50,esetleg 100 éves legyen.Persze,ha el nem halálozik.
2021. okt. 28. 09:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!