Magányos, szingli fiúk! Ti mit csináltok hétvégenként?
Általában túrázok, heti 1x másik nap pihenésre van szánva.
Mostanában lakásfelújítás köti le a hétvégéimet.
Azon gondolkozom,hogy hogy tudnék sok pénzhez jutni jó gyorsan.
Tudom,hogy ezt bejelentett munkahellyel nehézkes,tehát természetesen másra gondoltam.
Már találtam ötleteket...
Tervezgetem,hogy hogyan tudom jobbá tenni vele majd az életet.
De nagyrészt megvan,mert ha pénzem lesz nem lesz kérdés semmi.
Olvasok,tanulok olyan képességeket,tudományokat amikre szükségem lesz majd.
Ha otthon vagyok akkor eldőlök,és csak nézek ki a fejemből néha. Remélem hogy valami csoda megment,mielőtt fejbe lövöm magam.
Aztán a következő pillanatban meg erőt merítek valahonnan,hogy egy jobb hozzáállásom legyen.
És ismétlődik,megint rosszul vagyok...
Aztán megint elhatározom hogy nem gondolok ilyen baromságokra,és jó lesz.
Ha lenne barátnőm,foglalkoznék vele is meg a kapcsolattal is de az igazság hogy egy ideje otthagyott.
Barátokat meg tudom számolni 2-3 másodperc alatt egy kezemen,rájuk sincs mindig időm de nekik se rám,tehát nem igazán mozdulok annyit ki.
Nemrégiben mindig kint akartam lenni,most már csak meghalni úgy hogy halálom után senki ne találjon rám,tehát kellene egy acélkoporsó ami 1000 évig rozsdaálló...
Illetve olvasgatok a példaképeim életéről,sok olyan van akik hasonló cipőben jártak persze milliószor jobb cipőben,de akkor is hasonlóban.
És persze képzelődés,meg reménykedés...
És gondolkodom,hogy honnan szerezzek egy 9mm-est.
Gondolom max 20 forint egy darab,de nekem elég lenne bőven...
És azon gondolkodom,hogy legalább a mellkas/gyomorszáj környékén nyomó rossz lelki érzést mivel tudnám csillapítani...
Tanulok
Kirándulok
GyakoriKérdéseket olvasgatok, és tűnődöm, miért ír ki valaki ilyen kérdést
Válaszolok
Tűnődöm, hogy miért válaszoltam
A tanyámon vagyok
Tojást szedek
Kutyázok
Bonsai ozok
38ffi
Jogos. Ma csak egy fejezetet olvastam, azonkívül csak főztem, mosogattam, és csak most végeztem. Most neki állok még filmezni és társai, vége is a napnak. Szombatonként van inkább, hogy sokszor csak céltalanul böngészgetek unalmamban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!