Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Mit tegyek hogy ne legyek...

Mit tegyek hogy ne legyek magányos?

Figyelt kérdés

18 éves vagyok. Az iskolában nincsenek barátaim,mert nem vagyok kezdeményező tipus sajnos. Mostanában el kezdtek olyan risszindulatu dolgokat mondani rólam néhány osztalytarsam ami nem igaz,de nekem elég kínos es szinte mindennap hallom. Nem törődok velük,de ok mindennap ugyanúgy folytatják,mert irigyek ram. Ezért nagyon rosszul érzem magam az iskolában minden nap alig varom hogy hazaerjek.

De mostmar itthon lenni is utalok. Anyámmal elek,de neki idegi betegségei vannak,vagyis idegbeteg. Minden kis dolog miatt órákig ordibal,magából kifordulva toporzekol,sir stb..nézni és hallgatni is utalom ezt minden nap. Egyik helyről menekülök a másikba.

Elkezdtem járni iskolapszichologushoz,de egyszerűen nem birok megnyilni neki,szégyellem elmondani az igazat.

Hobbim van,festek es rajzolok,es gyakran sportolok is,de ezek csak néhány órára kapcsolnak ki,nem jelentenek megoldást.

Mi tegyek,hogy végre normális emberek között találjam magam?

Próbálok érdeklődő es nyitott maradni,de nem találok most jelenleg semmi kiutat.

2021. okt. 1. 20:00
 1/3 anonim ***** válasza:
77%
Fiú vagy vagy lány?
2021. okt. 1. 20:16
 2/3 A kérdező kommentje:
Lany
2021. okt. 1. 20:18
 3/3 anonim ***** válasza:
95%
Pedig logikus. Keress az iskolán kívül társaságot, barátokat, pl érdeklődési kör alapján. Edzőtermek, sportpályák, rajzszakkör, kreatív kör, stb. De jól lehet ismerkedni könyvtárban, kutya sétáltatás közben, stb. Van neted, lépj be facebook csoportokba, barátkozz, beszélgess. Később össze lehet hozni személyes találkozót is. Mondjak még vagy 20 ötletet? Ha én most 18 éves lennék (az internet korában), még a magány szót sem ismerném. Lépni kell, mert senki nem fog becsöngetni, hogy heló, jöttem barátkozni.
2021. okt. 1. 21:01

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!