Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Hogy lehet elviselni ha még...

Hogy lehet elviselni ha még egy mosolyt se kapok egy lánytól sem?

Figyelt kérdés
Bemegyek egy bankba,vagy egy boltba,köszönni talán még köszönnek,de egy mosolyt már nem kapok.Ha mosolyogva megyek be akkor sem.Tehát az hogy mosolyogj a világra és az visszamosolyog rád az egy hülyeség.Mint ahogy az is hülyeség hogy mindenki azt kapja vissza amit ad.Azért mert nem vagyok jóképű még egy mosolyt adhatnának a lányok hogy jobb legyen a napom.De nem adnak,pedig nem kerülne semmibe.

2021. szept. 27. 22:13
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
98%

Te az a gyerek vagy, akinek múltkor az volt a baja, hogy az adománygyűjtő lány nem kezdte el a lelkét ápolni? Figyelj, elmondok egy titkot: egy bolti eladó naponta több száz, vagy akár több ezer embert is kiszolgál, és nem fizetnek neki annyit, hogy görcsbe ránduljon az arca az egész napos mosolygástól. Ugyanis ha rád mosolyog, a többi 500-ra is kéne, nem vagy te különlegésebb náluk.

Keress egy pszichológust, az majd ápolja a lelkedet, ne a pénztáros kislánytól várd ezt.

2021. szept. 28. 08:08
 12/15 anonim ***** válasza:
84%

Feltételezem a kérdés mögött az a probléma áll, hogy nincs barátnőd és randijaid sem, és emiatt zavar annyira, hogy nem mosolyognak.

Az az igazság, hogy ezeket egy pénztáros mosolya sem tudja pótolni.

Inkább randizz és legyen párkapcsolatod és akkor teljesen mindegy lesz, hogy ki mosolyog és ki nem.

Ha meg nem jön össze a párkapcsolat, arra sem kell rágörcsölni, mert ha rágörcsölsz, akkor ezt megérzik majd mások.

2021. szept. 28. 09:26
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
A saját boldogságodat magadnak kell megteremtened, ne másoktól várd ezt el. És csak úgy megjegyzem, a csajoknak nem jön be ez a nyomulós, "mindent is elvárok tőle" stílus. Próbálj meg te beszélgetni, ismerkedni velük, de ne úgy, mint egy pszichopata. Csak lazán és barátságosan, ne bízd el magad. Ha meg valakit nem érdekelsz, azt fogadd el. Senkire nem eröltetheted a vágyaidat.
2021. okt. 3. 10:44
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Pénztárban dolgozok, így ott mindenkire mosolygok meg kedvesen állok mindenkihez, ellenben munkán kívül én sem mosolygok idegenre, mert az szerintem fura és tényleg sokan félreértik. Egy idegen mosolya különben sem ér annyit, mint egy olyané, aki fontos neked, szóval szerintem ne tulajdoníts neki ekkora jelentőséget. :)
2021. okt. 9. 20:09
 15/15 anonim ***** válasza:
51%

Gondolkodj fordítva.

Nagyon sok lány egy vicsort sem érdemel meg, nemhogy egy mosolyt, vagy azt, hogy tetsszen neked...

Igen, nagyon kiábrándultam a társkeresésből. Rengeteg az önző, elkényeztetett, magától elszállt, beképzelt kiscsaj.

F

2021. okt. 12. 16:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!