Hogy lehet elviselni ha még egy mosolyt se kapok egy lánytól sem?
Nem fogok egy vad idegenre mosolyogni fölöslegesen...O_O
Ha bankba megyek akkor elintézek dolgokat, boltba vásárolni megyek nem másokat lesni...
Mindenkinek más jön be mind testileg, mind szellemileg. Valahogy az amerikai ultrakövér embereknek, methheadeknek s egyéb jónép is talál párt magának.
Ha meg valaki nem mosolyog vissza, akkor lehet, hogy csak rossz napja van, vagy csak nagyon el van foglalva a gondolataival, saját bajaival. Próbáld nem magadra venni az egészet, legyen azért jó kedved, mert te jó kedvű szeretnél lenni. Tudom, ez nem ilyen könnyű, de ez az alapja a dolgoknak.
Én nem vagyok biztos benne, hogy ez a te külsődtől függ. Vannak olyan emberek, akik eleve nem mosolygósak. Én is ismerek ilyet. Nekik mindegy, hogy ki az, aki rámosolyog.
Meg vannak nagyon életunt, bunkó emberek, boltokban főleg, de én cukrászdában is láttam már. Olyanok, akik mindig olyanok, nem csak egy alkalommal.
Te az a csávó vagy, aki múltkor azt nehezményezte, hogy nem flörtölnek vele a munkájukat végző nők?
Ne hidd el amúgy a filmeket, nem fognak mosolyogni rád az emberek, mivel általában félreértik, ahogy te is tennéd.
Én mosolygós természetű vagyok, aki kicsit is megismer az tudja, de egyáltalán nem szoktam a boltban vagy bankban idegen emberekre csak úgy alapon rámosolyogni.
Viszont ez nem azt jelenti, hogy semmibe néznek. Ezt már csak te képzeled bele magadnak. Ez utóbbi tulajdonság sugározhat rólad egy negatívabb arcképet, emiatt pedig előfordulhat, hogy elkerülnek az emberek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!