Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Férfiak, 45 felett miért...

Férfiak, 45 felett miért tudtok-e intelligensen beszélgetést kezdeményezni?

Figyelt kérdés

Miért van, hogy mindig ezekkel a sablonokkal szembesülők: a szia, hány éves- hol laksz és egyéb kérdések, és küldj fotót, mert elsem tudom képzelni, hogy valakivel úgy beszélgessek, hogy nem tudom ki az...miért?

Szerencsére volt részem olyan belsőséges beszélgetéshez ahol azt sem tudtam hogy néz ki az illető, mégis megértettük egymást.

Hiányzik egy olyan emberrel való beszélgetés aki nem akart rögtön lerohanni a sablonjaival, a nem tudom miről beszélgessünk tipussal, amikor harapófogóval kell valamit is kihúzni az illetőből, mert annyira nyúszi.

Vannak itt értelmes "beszélgetést" kezdeményező seniorok?

Privát is lehet..

2021. szept. 25. 18:35
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

😀

Itt jól elbeszélgettek, de vajon mikor esik le hogy a kérdező azóta rá se nézett a válaszokra?

KB ennyire érdekli ez az egész.

Lehet már el is felejtette.

2021. szept. 26. 04:50
 12/14 anonim ***** válasza:
Nem ez lesz az első eset itt a gyíkon...
2021. szept. 26. 19:41
 13/14 anonim ***** válasza:

Nem hát, azóta a kérdező huss, messze jár.

Pampognak itt hogy így meg úgy de ő sem jobb a Deákné vásznánál...

Igények vannak, meg elvárasok, de hogy az ilyen magába nézne s meglátná, hogy talán még rosszabb mint akiket kritizál....

2021. szept. 29. 10:03
 14/14 anonim ***** válasza:
Igazad van!
2021. szept. 29. 10:19
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!