Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Van itt olyan férfi/nő akit...

Van itt olyan férfi/nő akit már nem érdekel a társkeresés?

Figyelt kérdés

Hogy találjon magának párt.

Én 27 éves férfi vagyok és még senkit sem találtam magamnak, úgyhogy engem már igazából nem is érdekel már évek óta a dolog, hagytam a fenébe, csak élem az életemet úgy mint más, barátnő nélkül.

2021. szept. 25. 15:49
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
10-es, ez nagyon jó mondás volt, nagyon kevesek értik a kettő között (családalapítás vágya kontra szerelem a különbséget).
2021. szept. 27. 23:05
 12/13 anonim ***** válasza:

Engem az online társkeresés nem érdekel már. A való életben pedig vagy sikerül vagy nem. Ott azért már voltak tartósabb "szerencséim".

középkorú hölgy

2021. szept. 28. 06:03
 13/13 anonim ***** válasza:
35%
Életemben háromszor voltam szerelmes és nem bántam meg. A szerelem gyerek fantasztikus akármilyen nehéz is az élet. Még ha veszekedtünk is és el is váltunk amikor a gyerek lediplomázott, akkor is csak a szépre emlékezem és a szeretet sem halt ki belőlem iránta. Csak nem tudunk együtt élni. A másik két szerelmem örökre szól még ha nem is találkozunk többet. Azt mondják elillan 2-3 év után. Nekem 6 év együttélés után is megmaradt és soha nem múlik el. Gyorsan el tudom dönteni ki igen és ki az akit csak nem akarok megsérteni. Nálam csak az első látásra szerelem működik és akárhogy viselkedek és akármit mondok feltétel nélkül szeretem. Nem gyűlölöm akárkivel van is ugyan úgy érzek iránta. Kissé más vagyok mint általában. Most épp egyedül mert rengeteg nyűgöm van, de várom a nagy ŐT. Üdv: 50 felett is van boldogság (férfinak pedig bármikor lehet gyereke)
2021. szept. 29. 16:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!