Van olyan ember, akit nem lehet szeretni?
5-ös, más jele is van annak, hogy nem szeret, mert azért ez nem ilyen tragikus.
Az én férjem is elfelejtette egyszer a szülinapomt. Azóta már 3 héttel a szülinapom előtt megkérdezem tőle, hogy tud-e szabit kivenni, mert elutazunk 2-3 napra a szülinapom miatt. Pl. Hajdúszoboszlón ünnepeljük, és nem, nem fogok főzni, aznap semmiképp. Tedd ezt te is, az én férjem örömmel válaszolja ilyenkor, hogy nagyon jó ötlet, menjünk. Ha nem tud szabit kivenni, akkor pedig étterembe megyünk aznap, de ha nem lenne rá pénzünk, akkor se főznék aznap és nem is takarítanék. Legrosszabb esetben főznék előző nap 2 napra, de 1 nap ünneplést mindenki megérdemel.
MI a kedvenc ételed, kérdező?
Egyél finomakat, nézz jó filmeket, mert megérdemled legalább magadtól a figyelmességet.
Egyél csokit, más édessséget, fagyit! Én így szoktam magam felvidítani és tudatosan teszek az ellen, hogy rossz gondolataim legyenek.
Engem igazabol mar nem erdekel hogy szeret-e valaki vagy sem
Immunis lettem ra az evek alatt
Ja ense tudok szeretni senkit
Onvedelmbol, nehogy erzelmielg fuggjek tole es elhagyjon
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!