Mit tudnék tenni a magány ellen?
Egy kisvárosban lakom, ahova másfél éve költöztem a férjemmel, úgy hogy nem ismertünk itt senkit. Van egy 1 éves gyermekünk.
Sajnos nagyon magányosan érzem magam, a párom dolgozik, van hogy napokig haza se jár, inkább a szüleinél alszik, mert az közelebb van a munkahelyéhez. Pár hónapja szeretőt is tart, így engem eléggé elhanyagol minden téren. Pedig társas lény vagyok, és most teljesen egyedül érzem magam. A szüleim és a barátaim is messzebb élnek, így nem túl sűrűn tudok velük sem találkozni. 0-24-be a babával vagyok, nem tudok kikapcsolódni egy óra hosszára sem, mert nincs kire bízzam addig. A férjem teljesen magamra hagy mindenben, nem foglalkozik vele, hogy nekem milyen.
Akik esetleg voltak hasonló helyzetben, hogy teljesen egyedül érezték magukat mit tudnának tanácsolni, mit tegyek?
Válj el és költöz vissza az anyádhoz. A férj fizesse a tartás díjat, te pedig beszélges anyukaddal.
Nem a magány ellen kell tenned, hanem a szar életed ellen. (természetesen a gyerekre nem gondolok itt.)
Férfi vagyok de szerintem ez az ember egy féreg, hagyd ott a p.. ba gondolkodás nélkül, és amit az első írt azzal teljesen egyet értek.
28f
Vissza költöznék, ha tehetném, de nem lenne helyünk ott. Már régóta elköltöztem onnan, és a szobámat már az öcsém kapta meg.
Tényleg egy féreg, nem is akarok vele együtt maradni, de amúgy is le akar lépni a szeretőjével, úgy olvastam a üzeneteikben, ezért inkább azt megvárom, amíg ő megy el. De valahogy addig is ki kell bírnom vele. Igaz ha elmegy akkor még inkább egyedül leszek, de legalább nem kell majd elviselnem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!