Mit csináljak, hogy elmúljon ez az érzés?
Tipikus...azért érzed ezeket mert soha nem voltál benne egy kapcsolatban.
Nem csak csillám póni, rózsaszín köd, meg apám f...za ám az egész. Meg kell felelni az asszonyok, gyereknek, világnak...és nem mindig alakul úgy a dolog (sőt a legtöbb esetben nem) ahogy te látod.
Persze értelek én amíg egy f astrám van én is szidom mindenki k.. va anyját hogy neki miért van Ferrari.
Nem olyan az élet ahogyan látod, és mindenkinek vannak kő kemény problémái. Először ezt kéne felfogni.
De amúgy amíg ember vagy lesznek benned ilyen érzések (nekem is vannak) 28f
Egy pszichológus nagyon sokat tudna segíteni,saját tapasztalatból mondom. Vagy,ha nem telik rá akkor olvass önfejlesztő könyveket,nekem a meditálás is sokat segített,nagyon szkeptikus voltam az elején.
Nem vagy egyedül.
Ezek a dolgok amiket felsoroltál nem alap dolgok. A jó családhoz szerencse kell, a többihez meg sok időt és bele kell fektetni (ez igaz a karrierre, barátokra, párkapcsolatra, hobbikra, álmokra).
Sose késő elkezdeni tenni a céljaidért, szóval tanulj/edz vagy amit csinálni kell, hogy elérd a céljaid. Ha meg nincsenek céljaid, akkor tűzz ki egyet/többet (és ne lepődj meg, hogy nem érted el, ha nem volt mit elérni eddig)
*sok időt és energiát kell belefektetni.
3-as voltam
Ha lenne kedved itt levelezni, kérlek, írj. Sok közös van bennünk, csak nem tudom, te us szeretnél-e barátkozni.
Szintén 29f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!