Teljesen egyedül lévő emberek! Mivel ütitek el az időt?
GYíK, 9gag, híroldalak, Reddit, Youtube, zene, munka, alvás, evés, pia, házimunka, családlátogatás, barkácsolás, alvás.
Tudom, az alvás kétszer volt, de az az egyik legfontosabb. Az ultra aktív szociális életet élő, családos, karrierista stb. emberek folyamatos alváshiányban szenvednek. Én megtehetem, hogy átalszok egy egész hétvégét. És ennek felbecsülhetetlen értéke van.
Most nem élek egyedül, de...
kirándultam, sétálgattam, foglalkoztam az állataimmal, olvastam, kirakóst raktam, foglalkoztam a hobbijaimmal, pl. hímzés, filmeket néztem (nem korlátlanul, napi 1-2 órát), kertészkedtem, főztem (igen, 1 személyre is mindig fóztem) ilyesmi.
Ha magamat nézem, augusztus:
Voltam teljesítménytúrán a Balaton mellett, a Vértesben, a Karancs-Medvesben a Budai hegységben, itt egy kisvasutazással volt egybekötve. Láttam medúzákat, bányatavat, várakat. Tulajdonképpen egy csomó érdekes helyen jártam.
Voltam a Hungaroringen, voltam a Repülőnapon.
Hétköznaponként a lakásom felújítását intézem, mellette sorozatokat nézek és itt vagyok.
Vagy kitalálok valamit, például össze raktam LEGO-ból ezt:
Hozzá kell tennem, nem vagyok egyedül. Vannak ismerőseim, barátaim, mégis a legtöbb helyre egyedül indultam el. Olyan volt, hogy túrán össze futottam korábbi túratárssal, vagy repülőnapon egy haverral.
32F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!