Ha mindennap ráírok 10 nőre társkereső oldalon,az elég?Nem kell többnek írni?
Vagy csak nem veszed észre, hogy mindig van kifogás, amivel lerázhatnak. 60 évesen is lesz egy sablon kedves szöveg, hogy miért nem vagy jó, 45 fölött valószínűleg már át fog esni az "öreg vagy" oldalra a mondóka.
10-ből 9 ignorál és 1 elutasít, és ezt te sikerként könyveled el? Téged sem a minőség érdekel, csak a mennyiség. Pár év, és napi 100-nak is írhatsz majd, hátha csak 5 fog lerázni és 95 nem válaszol.
Ha van match, kolcsonos a tetszes, akkor nem rairsz, hanem irsz.
Ha rairsz azokra, akik balra hajtottak, irhatsz szaz nore is per nap, inkabb a kudarc hajszolasa.
Előre megírt sablon szöveget írsz, mindegyiknek ugyanazt?
Lehet hogy itt a probléma. Én azonnal kiszúrtam mikor nekem valaki nem egyedi üzenetet írt, hanem egy jól begyakorolt sablont amit aznap még ki tudja hány másik nőnek elküldött. Ezekre én sem válaszoltam legtöbbször.
Az a baj ezzel, hogy nincs végtelen mennyiségű számodra megfelelő nő az online társkeresőkön.
Plusz attól függően milyen oldalt használsz simán lehet, hogy a rendszer visszafogja a profilodat, mert nem sikeres.
Így nem próbálkozhatsz a végtelenségig ugyan azzal a rossz stratégiával, mert egy idő után el lehetetleníted a társkeresést (vagyis inkább megnehezíted).
Szerintem jóval kevesebb emberre kéne ráírni és közben folyamatosan változtatni a profilodon, a beszélgetés stílusán stb... és így egy idő után fokozatosan rájönni, hogy mi működik és mi nem.
Én kb 2 hónap alatt ráéreztem még 2 éve (azóta kapcsolatban vagyok) és a 0 tényleges randiról eljutottam a heti 3-4re és már én mondtam vissza nőket, mert logisztikailag lehetetlen lett volna megoldani, meg már túl fárasztó volt és negatívan hatott ki életes más színtereire.
Folyamatosan néztem mi működik és abba az irányba mentem.
Szerintem nem lehet elmagyarázni, hogy mi a tökéletes nyitó szöveg és hogy kell beszélni a másikkal. Vagyis lehetne, de az szerintem egy 1 órás élő beszélgetésben lehetne csak kifejteni.
Az a biztos ha te ráérzel és szép lassan lesz annyi mini sikerélményed, hogy biztos legyél benne hogy kell kezelni a különféle helyzeteket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!