Néha nincs elegetek ebből az egész életnek nevezett dologból?
Figyelt kérdés
Szépek az álmok, de amíg az ember nem éri el kínozzák gyötrik az embert, ha meg elérte már nem is érdekes. Van egy cél el kel érni és ennyi. De ez újabb célt szül és ez így meg végtelenségig.
Én már nagyon unom ezt, a váltózó időt sőt magát az elmúlást. Meghalni nyilván nem akarok de belefáradtam ebbe az egészbe.
2021. aug. 22. 15:16
11/13 anonim válasza:
Én kezdem érezni a munkahelyi kiégést. Egyelőre nem érzem a fényt az alagút végén, de ások tovább....
12/13 anonim válasza:
Amikor kevésbé tudod normálisan élni az életed, mert pl. 4. hullám van, és még a csapból is ez folyik, akkor én is unom. Viszont semmi értelme búslakodni, mert annál rosszabb. Keress új hobbit, beszélgess a környezetedben élőkkel és egy kicsit jobban fogod magad érezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!