Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Van itt olyan aki egyedül van...

Van itt olyan aki egyedül van de elvan és jó úgy neki?

Figyelt kérdés
Főként fiatalokra gondolok tizen huszon évesek van itt olyan akinek nincsenek barátai, testvérei, kapcsolata egyedül van sokat de mégis elvan?
2021. aug. 17. 19:09
 1/8 anonim ***** válasza:
77%
Szerintem ilyen nincs, nekem nincs sok barátom/rokonom, és nagyon szenvedek emiatt.
2021. aug. 17. 19:12
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
1.Van ilyen! Én ilyen vagyok és nem szenvedek...
2021. aug. 17. 19:17
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Van egy-két barátom, de max 2-3 havonta ha összefutunk.

Párkapcsolatom nincs, és nem is nagyon igénylem.

Nem is tudnék huzamosabb ideig elviselni valakit..

29F

2021. aug. 17. 19:32
 4/8 anonim ***** válasza:
52%

Testvérem van, de nem velünk lakik, ritkán beszélek vele. Két barátom van, de sajnos nem a környéken élnek, így csak havonta, kéthavonta találkozom velük. Kapcsolatom még sajnos sosem volt, titkon vágyok rá, de nem érzem magam romantikus alkatnak, illetve a távoli terveim közt is valahol a lista végén szerepel a kapcsolatkeresés, ez annak köszönhető hogy rettentő zárkózott vagyok (szociális fóbia).

23F

2021. aug. 18. 19:25
 5/8 anonim ***** válasza:
Nan
2021. aug. 19. 13:59
 6/8 anonim ***** válasza:
Van, itt vagyok
2021. aug. 19. 13:59
 7/8 anonim ***** válasza:

Én is ilyen vagyok. Nincsenek barátaim, a szüleimmel sem túl jó a kapcsolatom. Párkapcsolatom még sosem volt, de nem is vágyom rá. Semmi baj nincs azzal, ha valaki szereti az egyedüllétet. Ha zavar, majd teszünk ellene, nem?

25/N

2021. aug. 21. 21:51
 8/8 anonim ***** válasza:
Igen
2021. aug. 22. 14:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!