Egy kis termetű kutya elvan otthon egyedül?
Egyedül élek és szeretnék egy kiskutyát de nem akarom megszivatni szóval ha kiderül, hogy így nem lenne jó kutyát tartani akkor inkább nem veszek.
Tehát 12 órát szoktam dolgozni egy nap, és hetente átlagosan 3 szabadnapom van, néha 4. Ami azt jelenti, hogy a szabadnapokon nyilván tudom sétálni vinni stb de amikor dolgozom akkor max reggel meg este tudok neki enni adni és egész nap tök egyedül lenne. Ez milyen lenne egy kisebb termetű kutyának?
És ugyanennyi vissza. Vagyis 13 órát lenne egyedül azokon a napokon. Örökbefogadási szerződésekben max 12 óra egyedüllétet kötnek ki. Alkalmanként mindenkinél előfordul olyan, hogy több, de rendszeresen nem szerencsés.
Milyen lakásban élsz? Van udvar?
12 óra az sok. Tarts macskát, azok végalusszák a fél napot és a pisit sem kell tartaniuk.
Utolsó! Kérdezett. Írta, hogy akkor nem lesz kutyája. Ez nem önzőség.
7: A macskának sem jó egész nap egyedül. Ők is szeretnek játszani és szeretik, ha foglalkoznak velük.
Szerintem van egy csomó állat, amit tarthatnál. Pl. hörcsög, hal. Ők elvannak nélküled is.
Én meg az alap kérdésről mondtam el a véleményemet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!