Vannak itt olyanok, akiknek nincs senkijük?
Nekem sincs. 22/F
De ettől még jól érezheted magad.Mehetsz szórakozni kirándulni vagy ahová szeretnél (így akár meg is ismerkedhetsz emberekkel) de egyedül is teljesen rendben van.Ennek is megvannak az előnyei és a hátrányai is mind minden másnak.
Hát ez így elég vicces, gyerekek. Gondoltam megjelennek itt a nyugdíjasok, erre 14, 17, 22, 25 évesek.....
Komolyan eldobom az agyam, hát ti meg hogy éltek? Mi ez a rinyafolyam tojáshéjjal?
Aki 68 éves, a szülei rég halottak, a házastársa meghalt, a gyerekei valahol amerikában és szarnak rá, 60000ft a nyugdíja, omlik rá a ház, krónikus beteg,távoli rokonai 350kmre élnek és nem tartják a kapcsolatot. Na ezt nevezném annak, hogy "nincs senkim"....
24-es, te nem látod, hogy nem ez a helyzet?
Fiatalon nem halhatnak meg valakinek a szülei, akinek nem is volt soha testvére? Nagyon bunkó a hozzászólásod!
A bunkó szót gondold át még egyszer légyszíves.
Igen vannak olyanok akik idejekorán árván maradnak. Olvasd el a hozzászólásokat. "Hááát, a szüleimmel nem nagyon beszélek; esetleg a tesóm; végigneteztem a nyarat.."
Vannak azért szintjei a dolgoknak.
Nincs cipőm;anyuci nem vette meg a legújabb divatos 50000 ftos adidast.
Nincs cipőm:az elmúlt hónapban éheztem, november van és még mindig zoknira zacskóra húzott szandálban járok.
Van egy kis különbség a fényes popójú elpuhult nyifegés és a könyörtelen valóság között!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!