Szerintetek minden ember érdemel barátokat és élettársat?
Figyelt kérdés
Minden embernek kellenek barátok? Legyen az dadogós, vagy fogyatékos.És egy pár kijár mindenkinek szerintetek? Vagy lehet valamilyen indok,amiért egyik sem?(az átlagemberekről beszélek)2021. aug. 9. 13:45
11/14 anonim válasza:
Szerintem a boldogságot, társaságot, jó emberi kapcsolatokat alapesetben mindenki megérdemli. Senki sem szenvedni született a világra.
Idealista gondolkodás, tudom, jól le is leszek pontozva.
13/14 anonim válasza:
Igen, ha megfelelsz a követelményeknek. Barát: kölcsönös bizalom, megértés. Élettárs: kölcsömös szeretet
14/14 anonim válasza:
Hogy ki mit érdemel, és hogy mit kap, köszönőviszonyban sincs egymással. A világ eredendően igazságtalan. Ahogy előttem is írta valaki, gondolj azokra, akik mondjuk Észak-Kóreába születnek. Nekik miért nem jár szinte semmi öröm, másoknak miért igen?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!