Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Megtudom ezt oldani, könnyű...

Megtudom ezt oldani, könnyű tippek az elalvásra?

Figyelt kérdés
Az okát nem szeretném leírni de annyira szomorú vagyok hogy semmi kedvem sincs ébren lenni és létezni és tudatában állni a dolgoknak így az lenne a kérdésem hogy oldhatnám meg az egésznapos alvást? Tehát reggel felkelek elvégzem a napi teendőim ami annyiból áll, hogy segítek itthon mert nem szeretnék nap lopó lenni de ha végeztem utána egyből szeretném kikapcsolni az agyam és megszűnni létezni. Hogy lehet gyorsan elaludni? Nagyon gondba vagyok az alvással pedig az az egyetlen kiút...
2021. aug. 5. 23:43
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
A kérdés kiírása közben pont nem a helyesírás járt az eszembe, egy szomorú ember nem mindig tud több dologra koncentrálni. Na mindegy, nem szaporítom tovább a szót felesleges abba belekötnöm, hogy te bele kötöttél az írásomba. Tudok helyesen is írni egyébként.
2021. aug. 6. 18:58
 12/13 anonim ***** válasza:

Kérdező, ez most modortalanság volt tőled.

Szerintem gondold meg, és ne csinálj többet ilyet.

2021. aug. 6. 19:11
 13/13 anonim ***** válasza:
50%

Kérdező: Nem értem, mi a bajod. Én konstruktív kritikával illettem a kérdésedet. Nem öncélúan fikáztalak, csak felhívtam a figyelmedet bizonyos nyelvtani problémákra. Amikor valaki fórumozik, sokkal komolyabban veszik, ha ékes magyarsággal írja le a véleményét vagy kér segítséget. Magamról tudom, mennyire nem látom értelmét olyannak felelni, akinek minden mondatában szemet karistoló hibák tornyosulnak, és általában az ilyen emberek kommentjeit is hajlamos vagyok figyelmen kívül hagyni.

A "megtud" - "meg tud" típusú hibát már olyan irritálóan sokszor látom, hogy meg tudnám fojtani, aki elköveti, kivéve, ha megtudnám, hogy diszlexiás az illető.

2021. aug. 6. 20:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!