Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Megtudom ezt oldani, könnyű...

Megtudom ezt oldani, könnyű tippek az elalvásra?

Figyelt kérdés
Az okát nem szeretném leírni de annyira szomorú vagyok hogy semmi kedvem sincs ébren lenni és létezni és tudatában állni a dolgoknak így az lenne a kérdésem hogy oldhatnám meg az egésznapos alvást? Tehát reggel felkelek elvégzem a napi teendőim ami annyiból áll, hogy segítek itthon mert nem szeretnék nap lopó lenni de ha végeztem utána egyből szeretném kikapcsolni az agyam és megszűnni létezni. Hogy lehet gyorsan elaludni? Nagyon gondba vagyok az alvással pedig az az egyetlen kiút...
2021. aug. 5. 23:43
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
A problémád attól nem fog megoldódni, hogy alszol.
2021. aug. 5. 23:46
 2/13 A kérdező kommentje:
A problémámon nem lehet segíteni, az alvás arra lenne jó hogy segítsen nem ébren lenni és gondolni rá.
2021. aug. 5. 23:49
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Életed hátralévő részében aludni szándékozol? Mert ha a problémán nem teszed túl magad akkor így fogsz érezni mindig, és nem múlik el magától.
2021. aug. 6. 00:26
 4/13 anonim ***** válasza:

Ha bárki válaszolna a kérdésedre, az nem lenne igazi segítség. Egyébként kétlem, hogy erre létezik bármi módszer egyáltalán.

Ha valahová el akarsz menekülni, akkor inkább meditálj. Aközben is el lehet érni olyan nyugodt állapotot, hogy nem fogsz rajta gondolkodni. S talán még könnyebb is lesz utána. De én inkább azt javasolnám, hogy úgy meditálj, hogy figyeled a gondolataid áramlását, és megengeded a rossz érzések átélését. Hiába menekülsz előlük, attól csak rosszabb lesz. Ha viszont nem menekülsz, akkor egy idő után feladják a harcot. Amikor már nem küzdesz tovább, megkönnyebbülsz.

2021. aug. 6. 01:45
 5/13 anonim ***** válasza:
Ha beszélni akarsz róla, nyugodtan írj privátot
2021. aug. 6. 02:11
 6/13 anonim ***** válasza:

Az olvasás segítségével. Legyen tényleg egy könyv a kezedben. És egy súlyos könyv pl. 100 év magány. Háború és Béke.

Amikor pedig végzel a házimunká al javaslom a kocogást.

Egy kicsit merülj el a matematikában próbáld megérteni a logikáját, de akár sakkozhatsz is online.

Majd olyan 20:00 kezdj el olvasni. Kelj korán.

2021. aug. 6. 03:55
 7/13 anonim ***** válasza:

Ha rendszeresen napi 9 óránál többet alszol, az nem egészséges, rövidíti az életed.

Inkább a szomorúság okával foglalkozz.

2021. aug. 6. 11:00
 8/13 anonim ***** válasza:

könnyű tippek az elalvásra:

Kathryn Nicolai

Álmodj szépeket!című könyv

Megnyugtató történetek felnőtteknek a békés alváshoz

2021. aug. 6. 12:42
 9/13 anonim ***** válasza:
54%

Ha már könyvek elalváshoz: Szerintem mindenek előtt kezdd A magyar helyesírási szabályzattal, de csak olyankor, amikor az elváló igékről szóló fejezetet még van elég éberséged végigolvasni. Onnan kiderül, mi a különbség a "meg tud" és a "megtud" jelentése között, mert mindkettő helyes, csak egész mást jelentenek. Viszont "nap lopó" nincs, csak "naplopó". Ugyanígy "egésznapos" sincs, csak "egész napos" van.

Én elalváshoz a Gyűrűk ura hangoskönyvet szoktam hallgatni, az kifejezetten megnyugtató, szép nyelvezete is van, és valamiért elülnek tőle a zaklató gondolatok.

2021. aug. 6. 15:51
 10/13 A kérdező kommentje:
Utolsó. Most komolyan a helyesírásomba tudsz belekötni? Neked meg ajánlom figyelmedbe azt hogyha nem tetszik egy kérdés tovább mész, és nem szólsz be random embereknek. Hidegen hagy a tanácsod, pont az ilyen negatív emberek véleményére nincs szükségem. A többi válaszolónak köszönöm a válaszokat.
2021. aug. 6. 18:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!