Hogyan tovább a mélypontról?
Több kérdezőt is vígasztaltam már, de most én vagyok padlón.
Munka, magánélet, egészség egyszerre krach. És a legrosszabb hogy minden kitörési kisérletem kudarc.
Nincsenek igazi barataim akikre számíthatnék is.
Nem akarok öngyilkos lenni. De nagyon belefáradtam.
Mondanatok valamit amitől könnyebb lesz holnap?
Pihenj egy kicsit. Sok probléma került eléd hirtelen, de majd egyenként megoldod. Ebben a hangulatban kilátástalannak tűnhet, és a megoldási kísérletek is eredendően kudarcra lehetnek ítélve, mintegy tudat alatt.
Tarts egy kis szünetet. Utána erőt nyersz és megoldod a bajokat, egyenként.
Ilyenkor jó lehet egy motiváló zene a továbblépéshez:
Köszönöm szépen!
Mindenkinek ment a zöld.
Közben átjött egyik tesóm. Nem vagyunk túl jóban de most jot beszéltünk, nem a problémakról, hanem csak úgy a vilag dolgairól... ő is segített meg ti is. Köszönöm!
Örülök neki, hogy segített a tesód, és a többi válaszoló:) Néha a segítség pont a legváratlanabb pillanatokban jön, és a legváratlanabb emberektől.
Kicsit későn írok, de szerintem is az a legjobb megoldás, ha kicsit lassítasz, és egyesével, nyugodtan veszed az akadályokat. Keresd meg azt, ami a legjobban feltölt téged, és próbáld beleiktatni a napirendedbe.
Nekem ilyenkor az segít, hogy szünetet tartok, és/vagy elterelem a gondolatom a sok negatívról és elfoglalom/lefoglalom magam.
Remélem sokkal jobb napod lesz holnap, és a kedved is jobb lesz:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!