A táborban senki nem akar velem lenni egy szobában. (1 hetes ottalvós tábor) Mit tegyek?
Jövőhéten vasárnap megyek edző táborba (vasárnaptól-szombatig maradunk) és senki nem akar velem egy szobában lenni. Mit tegyek
Tegnap kérdeztem, hogy lesz -e valaki a szobatársam de senki sem akar...
Egyébként már a múltkori edzésen is csúfoltak meg minden és az egyik edzőm (akiről nem néztem volna ki) ő mondta mindenki (edzéstársaim) előtt, hogy miért nem vagyok hajlékony meg, hogy nem vagyok jó semmiben meg ilyeneket mondott. (Szerencsére a szomorodottságot visszatartottam és úgy tettem mintha mi sem történt volna) De ez nagyon bántó volt számomra.
Egyébként még a suliban év vége felé se volt kb. barátom és ez nagyon rossz volt. Ott gondoltam, hogy mélyponton vagyok de, hogy ennyi ideig mostmár!?
(Bocsi, hogyha összevisszairogatok csak most nagyon kavarognak a gondolataim...)
Valaki tudna valami tanácsot adni, hogy legyek túl a mélyponton és, hogy mit csináljak, hogy ne legyek egyedül a táborban (mert amúgy 1 hetes és ottalvós is)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!