Ha nem leszek ápolatlan össze fog jönni egy barátnő?Vagy az még mindig kevés lesz?
Nagyon durva izzadásra esetleg ajánlani tudom az idros 5 izzadásgátlót. Orvossal előtte érdemes egyeztetni, mert elég tömény készítmény... De igazi fullasztó nyári napokon sokat segíthet. Plusz napközben többször is használj dezodort, ha szükséges. Lehetőség szerint hordj lenge pamut vagy természetes anyagú ruhákat, a műszálast kerüld amennyire tudod. Ilyen időben szinte mindenki izzad, ezt nem lehet kikerülni, de az izzadás mértékét lehet csökkenteni ahogy a szagot is.
A fogaiddal mindenképp menj el fogorvoshoz, ami elején "csak" szépséghiba később rossz szájszaghoz és egyéb kellemetlen tünethez vezethet.
Hidd el ezek nem csak párkapcsolat szempontjából fontosak. Minden normális embert zavar, ha a másik igénytelen/ápolatlan. Maximum nem szól érte, mert nem szeretne kellemetlen helyzetbe hozni.
Látod magadon ezeket a dolgokat és nem érzel késztetést, hogy változtass? A hajmosás például nem egy olyan macerás dolog, főleg rövidebb haj esetén.
Én például ismerek olyan csajt, aki méreteit tekintve igazi benga nagy darab kövér.
Viszont nagyon jól öltözködik, ápolt, kulturáltan sminkelt, mindig ápolt a haja, arca. Plusz mellé intelligens, értelmes nő. Ha nem lenne barátja, simán elhívnám randira :D
Fogakat illene megcsináltatni. Egyrészt szebben is mutat, másrészt higiénia és egészség miatt is. Gondolj csak bele tulajdonképpen "rohad" belül a szádban és egy gyulladás simán átterjedhet arcüregre is. Plusz csomó betegség alapja. Ismerősömnek a haja hullott amíg ki nem húzatta az egyik rossz fogát.
Pattanásoknál érdemes az étkezésre figyelni.
Nekem csoki, mogyoró zabálás után nagyon kijönnek.
Izzadásra is vannak deo-k, stiftek. Azok valamennyire gátolják is.
Illetve amit észrevettem, hogy amióta rendszeresen túrázom (hétvégente 25-30 km és néha nagyobb 40-50 távokat) azóta edződött a szervezetem és sokkal kevésbé izzadok. Régebben ha elmentem a sarki boltig meg vissza már dőlt rólam a víz, most nagy melegben sem folyik rólam patakokban.
Az izzadásra tudok pár tippet mert egy időben nagyon szorongtam hogy mások pl. a buszon mennyire érzik a testszagomat.
1.ruhák - a ruhák, még ha tiszta is, lehetnek izzadságszagúak. Mert a baktériumok bele vannak ragadva a ruha szövetébe. És a testhő által újra előjön a szövetből az áporodott szag.
Megoldás: a ruhákat 30 percre áztasd be neomagnol tablettás oldatba.
1 tabletta/fél liter vízhez.
Utána tedd a ruhákat egy sima mosásba és utána rögtön teregesd ki.
Az áztatást időközönként meg kell ismételni amikor a sima mosás nem hozza ki a szagot.
2.a hónaljad
A hónaljad felületén is maradhat baktériumszaporulat fűrdés után.
Megoldás: törölgesd le alkoholos vattával
Sebfertőtlenítő alkoholt betudsz szerezni a patikában.
Vattát (főleg ez a kerek smink korongvatta a legjobb) meg a közeli drogériában szerezhetsz be.
Az hogy milyen gyakran kell lefertőtlenítened a hónaljadat az függ az adott évszaktól.
De egy dologra figyelj: az alkohol szárítja a bőrt. Szóval ezt sem kell minden nap.
1-2hetente egyszer elég.
3.dezodor - nézd meg a dezodor leírásában hogy az antiperspirantot kell megvenned. Ez a fajta nem csak a büdösség ellen jó hanem ténylegesen gátolja valamelyest az izzadást.
A fogra is tudok praktikákat de a többieknek igazuk van abban hogy el kellene vele menned fogorvoshoz.
Vegyél jobbféle fogkrémet amiben fluorid van és vegyél új fogkefét is. A fogkefét illik fél évente vagy akár sűrűbben cserélni.
A fogkefét 45 fokos szögben tedd rá a fogsorra és körkörös mozdulatokkal mosd a fogad.
Szájvíz: vegyél egy zöld listerinet és egy másik márkájút amiben nincs alkohol.
A listerin jó legeslegelsőnek mert mindent lefertőtlenít a szájüregben.
Ami jó mert jó a szájszag ellen. Párszor használhatod a listerinet de ahogy tudsz térj át a másik szájvízre.
Fogselyem/fogköz tisztító: a réseket is ki kell tisztítanod naponta 1x
(Ha nem mondtam volna akkor most mondom hogy fogmosás napi 2x)
Ennyi az én összehordott tudásom. Remélem segít valamiben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!