Miket szoktatok csinálni?
Az a baj,hogy kevés dolog érdekel,kevés dolog köt le
Pl 3 napja letöltöttem a tiktokot,de már unalmasnak találom, folyton csak az ismétlést látom,youTuben is ez a helyzet megnézem a felkapott videókat és ennyi,facebookra is 3 naponta nézek fel, mert semmi nem történik.
Barátaim csak pár darab van,de ők külföldre mentek,így évente 1x látom őket,heti 1x beszélünk.
Igazából szeretek főzni
Netflixezni
Strandolni
Jókat enni
Kutyámmal trükköket tanulni
Társas,kirakó
Wii
Nem szeretek sütni
Sportolni
Nincs gépem
próbáltam pár hobbit,pl fotózás vagy műköröm építés,de nem éreztem magam jónak benne nem kötött le.
Kb ennyi az érdeklődési
köröm,de ezekre hamar ráunok
Ti miket szoktatok csinálni?
Ötleteket szeretnék meríteni
25N
Szia kedves Rakottkrumpli001 -es ügynök!
Olyasmit csinálok, ami hosszútávon hasznos. Pl. nyelvtanulás, olvasás, egy szakma elsajátítása amit online is lehet, pl. weblapkészítés, stb.
Miért nem csinálsz valami hasznosat az életeddel? Komolyan az evést berakod a tevékenységek listába?: D
Szeretek olyan helyekre menni ahol,számomra érdekes dolgokat lehet enni.
Pl a héten ettem először szívkagylót, angolnát
De már ettem kenguru húst is
Így értettem a jókat enni
Egyedül mást nem lehet csinálni ezeken kívül....
Barátokkal kell közös programokat szervezni
Boardsgamearena telefonon is játszható társasok
Among Us telefonon
Esetleg valamilyen hangszeren megtanulni játszani?
Vagy egy nyelvet megtanulni? Duolingo app?
Hát akkor más nem marad
Én 8 hónapos terhes vagyok
És 8 hónapja rohadok 4 fal között... A páromhoz költöztem messze a szülő városomtól és itt nem ismerek senkit
Így terhesen nem is tudok hol meg kivel ismerkedni....
8 hónapja csak tévézek, filmezek, főzök, nézegetem a gyakorit vagy a tiktokot vagy néha online beszélgetek a messzi barátnőimmel....
Nem nagy izgalom
Van Facebookon barátnő kereső csoport
Esetleg ott is tudsz ismerkedni és akkor hátha össze jön valami személyes program is és ki tudsz mozdulni
Munka és alvás közötti pár órában, ha ezeket mind csinálod, az bőven elég. Pl. főzés, evés, sorozat, és el is megy a szabadidőd, ja, meg kutyasétáltatás. Nagyon nem is marad idő másra.
Barátaid nincsenek, de pl. párkapcsolat? Egyedül élsz vagy szükeiddel? Van udvarotok? Kertészkedni is lehet.
Vagy nyelvtanulás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!