Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Mit tegyek magány ellen...

Mit tegyek magány ellen külföldön?

Figyelt kérdés
Itt dolgozom és társaságra vágyom. Olyanra, aki nem iszik ,legalábbis nem az van ,hogy ő iszik és én furikázom. Ez egy kis város, és mellette élek. Munkát egyelőre nem szeretnék váltani, mert jó a fizetés, éves állás, nem szezonos és vendéglátás, mint a legtöbb itt. A legfontosabb, hogy nem fáj a hátam, kényelmes a munka ennyi pénzért. Ismerek pár embert ,de ők vagy elvannak magukban vagy mint a többség, iszik. Nem tudok innen sehova járni, mert egy nagyobb város is 1 órára van. Nem szokásom sehova beülni se és netes ismerkedés is nehezemre esik ,mert nem szeretek és időm sincs nyomkodni a telefont. Lakásra szeretnék gyűjteni ami pár év. Idén jött el az idő, hogy tudjak félre tenni rá, legalábbis az önerőre. Nem itt a környéken vennék lakást, de egyelőre maradnék itt dolgozni. Hétvégén plusz munkát vállaltam, ami max fél 3-ig tart. Ha ez nem lenne ,max annyi lenne a kikapcsolódás, hogy utazok 1 órát rendes városig bevásárolni és sétálok a kutyával. Virus miatt is nehezebb lett minden. Meg az ,hogy 35 éves vagyok és teljesen tönkre mentem egy alkoholista mellett és nehéz tőle szabadulni. Gyerekem se lehet már. Legszívesebben öngyilkos lennék, mert nem sokat értem el az életemben.
2021. jún. 19. 19:10
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Mondod van kutyád. Biztos ott a környéken másnak is. Sétáltatás közben találkoztok, ismerkedhettek. Biztos van kutya klub is valahol.

Az alkoholista partnert pedig rúgjad ki.

2021. jún. 21. 12:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!