Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Sírnom kell de "nem jön ki"....

Sírnom kell de "nem jön ki". Mit csináljak?

Figyelt kérdés

Tök olyan mint mikor a hapci nem jön ki csak rosszabb....

Mit csináljak? Igazából még csak kibeszélni sem tudom, mert túl hosszú lenne, meg nincs hozzá energiám🤷‍♂️

Tulajdonképpen úgy érzem hogy minden rossz, de tudom hogy a sírástól rosszabb lenne, feladni sem tudom az egészet, mert egy nyamvadt icike picike v.mi ott bent mintha azt remélné hogy egyszer jobb lesz... Fszom bele az egészbe, 2 könny most megvolt, de valahogy már nem tudok sírni pedig most jólesne. Ti ilyenkor mit tesztek?

2021. jún. 11. 21:08
 1/7 anonim ***** válasza:
64%
Pucolj hagymát!
2021. jún. 11. 21:13
 2/7 anonim ***** válasza:
68%
Gondolj folyamatosan negatív dolgokra, valakinek vagy valaminek az elvesztésére, hiányára vagy traumatikus dolgokra, amik megtörténtek veled.
2021. jún. 11. 21:20
 3/7 anonim ***** válasza:
53%
Mi a baj? Miért kell sírni?
2021. jún. 11. 21:28
 4/7 anonim ***** válasza:
0%

Nyilván nem ismerlek, nem tudom, hogy mi hat rád, de nálam ez az egy videó szokott használni, amikor egy érzelmileg kiüresedett rongynak érzem magam, és el akarom érni, hogy ha örömöt nem is, de legalább szomorúságot érezzek✌️

[link]

2021. jún. 11. 21:44
 5/7 anonim ***** válasza:
Nekem ilyenkor a zene szokott segíteni. Egy zene, amivel az adott helyzetben azonosulni tudok, általában ki szokta hozni az érzelmeimet és sikerülni szokott sírni. Tényleg megkönnyebbülés, ha sikerül kisírnod magad. Egyébként ha jól esne kiadni magadból, írj nyugodtan privátban. Ha nem is tudok rá értelmeset mondani, de legalább kiírod magadból.
2021. jún. 11. 22:20
 6/7 anonim ***** válasza:

Zene.

Ha nagyon rossz a helyzet, akkor nézz szomorú filmet, bár az kicsit elviszi a gondolataidat.

2021. jún. 11. 23:40
 7/7 anonim ***** válasza:

[link]

[link]

Ha bejönnek az ilyen stílusú művek, akkor tudok még ajánlani párat.

2021. jún. 12. 20:53

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!