Van itt olyan, aki SZÁNDÉKOSAN, ÖRÖMMEL választotta az elszigetelt életmódot?
Aki úgy érzi, fontosabb önmaga fejlesztése egyedül, vagy a karrierjének az építése. Nem szorul a szexualitás megélésére, vagy csak megtanulta kezelni ezeket az ösztöneit. Nem keres párt maga mellé, nincs szüksége rá. És a legfontosabb, hogy jól érzi magát.
Aki ilyen, az írna magáról, hogy éli ezeket meg? Hogy mivel foglalkozik, miért csinálja? Mióta csinálja, és szokott e vágyódni párkapcsolatra, és ha igen, akkor mit tesz? És miért választotta ezt az utat?
Köszönöm a válaszokat, privátban is lehet írni.
Én a spirituális fejlődésem érdekében vélasztottam az egyedüllétet,a pozitív értelemben vett befelé fordulást. Pozitív érzéssel tölt el hogy az időmet magamba vetem,és motivál a fejlődés és a kitűzött cél.
Gyönyörű az úttalan rengeteg,
ujjong lelkem a parton egyedül;
egy társaság van, hol nem szenvedek:
a mély tenger, hol az ár hegedül.
Embert meg nem vetek,
de a természethez vagyok hű.
Nem gondolom egyébként hogy az egyoldalú egyedüllét véglete a megoldás,az élet megéléséhez a társaság is kell. Aranyközépút.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!