Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Van itt olyan aki szándékosan...

Van itt olyan aki szándékosan félrevonul az emberektől?

Figyelt kérdés

Mindig is ilyen voltam.

Nincsenek emberi kapcsolataim, barátaim, az égvilágon senki.

És valószínűleg jövőben sem lesznek - párom sem, senkim.

Félrevonulok az emberektől szándékosan. Nem beszélgetek senkivel sem, nem kezdeményezek. Csak annyi beszélek, amennyit muszáj, szükséges. Ha valaki kezdeményez bármit is, akkor leépítem minél hamarabb.

Egyszerűen jó nekem így. A barátok nem igazán hiányoznak, csak egy párkapcsolat hiányzik. De az meg nem lehet, mert van egy betegségem, ami miatt nem lehetséges a párkapcsolat.

Nem vagyok szomorú ember, de boldog sem. De hát én elfogadtam, hogy ez már nem fog változni.

2020. ápr. 23. 17:53
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Igen.
2020. ápr. 23. 17:55
 2/10 anonim ***** válasza:
51%
Én csak a hülyéktől.
2020. ápr. 23. 18:08
 3/10 anonim ***** válasza:
85%

Ha szándékosan félrevonulsz az emberektől, akkor miért érdeklődsz tőlük, hogy van e még hozzád hasonló?

Egyébként, hogy a kérdésre válaszoljak, hasonló vagyok. Csak akkor beszélgetek, ha nagyon muszáj, aztán lekoptatok mindenkit a francba. Én szomorú vagyok, de nem azért mert ilyen vagyok, hanem mert nem az a valaki vagyok, aki képes szeretni az embereket, és élvezni az életet. Nem tudom pozitívan látni a világot, de szívesen lennék olyan ember, aki a szöges ellentétem.

2020. ápr. 23. 18:11
 4/10 anonim ***** válasza:
77%
Igen, én is ilyen vagyok. Elég kettős érzésem van ezzel kapcsolatban. Egyrészt úgy vagyok vele, hogy jól érzem magam így, nem kell társaság, nem kell senki, ugyanakkor mégis sokszor azon kapom magam, hogy konkrétan saját magammal beszélgetek és mennyivel jobb lenne ezeket a gondolatokat egy másik embernek mondani és nem csak úgy a levegőbe. 19/L
2020. ápr. 23. 18:14
 5/10 anonim ***** válasza:
77%

Én teljesen ilyen vagyok. Elsősorban azért, mert eddig mindenki aki eddig az életutamba került, 90%-ban átvert és becsapott, hülyére vett, kihasznált. Nem hiszek már abban, hogy emberi jóság.

32/F

2020. ápr. 23. 19:04
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Én is így élek. Volt más korszakom is, de életem nagyobbik felét így éltem le. Eleve introvertált gyerek voltam, amire a múltbeli sérelmek még rátesznek egy lapáttal.

Néha persze hiányozna egy jó beszéletés, de ritka, hogy valakivel meg tudjuk adni ezt egymásnak. Közös érdeklődésem senkivel sincs, így a társalgás rendszerint kimerül a formalitásokban. Megesik, hogy a másik elmeséli az egész életét a legapróbb részletekig, én meg csak hallgatom udvariasan, néha reagálok, de igazából máshol járnak a gondolataim. Hát ezek miatt nem töröm magam, hogy változtassak. :D

Az időm nagyobb részében jól elfoglalom magam, nem hiányzik a társaság. Ha mégis, akkor jövök gyakorizni. :D Viccen kívül néha elgondolkodtatóbb irományokba futok bele mint az utóbbi 2-3 évem bármelyik személyes beszélgetés, amiben részt vettem.

2020. ápr. 23. 21:12
 7/10 anonim ***** válasza:

Jelen. Bár sokszor gondolkodom rajta, hogy én igazából tényleg ilyen extrém introvertált vagyok-e, mert időről időre vágyom arra, hogy legyenek körülöttem emberek. Vagy legalább csak egy valaki, akivel megoszthatnám a gondolataimat..

Viszont eddig mindig egyedül voltam, tartósan senki nem volt mellettem, olyan, akit barátnak nevezhetnék pláne. Ez azért biztosan nem véletlen, úgyhogy megvagyok így, megszoktam. Azt nem mondom, hogy egyáltalán nem zavar, de így alakultak a dolgok.

2020. ápr. 24. 00:56
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Igen.
2020. ápr. 24. 10:41
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Igen. Pl én is. A húszas éveim elején azt hittem, hogy mennyi jó ismerősöm van. Aztán szép lassan elhidegültem mindenkitől. Undorom van az emberi fajtól...!
2020. ápr. 28. 10:38
 10/10 anonim ***** válasza:
50%

Én azzá váltam az elmúlt évek során, amilyen te vagy. Sokat csalódtam az emberekben és a barátokban, belőlük kiábrándultam, leépítettem sok hamis barátságot.

Nekem is egyszerűen jó így élni, hogy csak annyit kell beszélni az emberekkel, amennyire kell.

2020. ápr. 29. 00:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!