Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Szomorúak lennétek a helyemben...

Szomorúak lennétek a helyemben ti is? Hogy viselnétek?

Figyelt kérdés

Sajnos nincs valami szerencsém ebben az életben, fő gondom az hogy magányos vagyok, meg voltam mindig is. Barátaim sosem voltak, így bulizni sem jártam, meg szabaidőmet is egyedül töltöttem. Párkapcsolatom sem volt eddig, ez hiányzik a legjobban.

Szinte csak a családtagjaimmal szoktam beszélgetni.

Jelenleg sajnos munkám sincs.

Sokszor érzem azt hogy nem vagyok való erre a földre, túl normális vagyok.

2021. máj. 29. 12:43
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
54%
Nekem is ilyen az életem. Ha lenne hozzá bátorságom, már rég felakasztottam volna magamat.
2021. máj. 29. 13:44
 12/19 anonim ***** válasza:
59%
Az önakasztás helyett, 11-es, vannak produktívabb és kellemesebb megoldásai is az élet rendbehozatalának.
2021. máj. 29. 13:54
 13/19 anonim ***** válasza:
100%

Ugyan ez van nálam is csak én 23 éves vagyok.

Ha gondolod nyugodtan írj,hát ha együtt könnyebben meg tudjuk oldani a problémákat mint egyedül.

Barátok is lehetünk.

Azt is megírhatod hová valósi vagy? Ki tudja,lehet hogy közel vagyunk egymáshoz.

2021. máj. 29. 14:01
 14/19 anonim ***** válasza:
fiú vagy vagy lány?
2021. máj. 29. 22:44
 15/19 anonim ***** válasza:
20%
#14 Találd ki te ő kicsoda?
2021. máj. 29. 22:47
 16/19 anonim ***** válasza:
51%
Még nagyon fiatal vagy, bőven elkezdhetsz most bulizni stb. Nem késtél el semmirôl. Annyi minden jo van az életbe csak eszre kell venni
2021. máj. 30. 04:05
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
Nem mindenkinek való a bulizás
2021. máj. 30. 12:42
 18/19 anonim ***** válasza:
11%
Menny ki kulfoldre.
2021. jún. 1. 01:43
 19/19 anonim ***** válasza:
Ez érdekes. Ez a "nem ide való vagyok" érzés engem is sokszor elfog. Mintha egy olyan helyről kerültem volna ide, ahol minden és mindenki normálisan működik. Nekem sincsenek barátaim. Viszont érzed te is, hogy egy társra van szükséged. Ez jó. Néha tényleg kicsit meg kell őrülni (jó értelemben), hogy ezt a világot el lehessen viselni.
2021. jún. 7. 09:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!