Miért szeretem én ennyire a magányt, ez kóros?
Figyelt kérdés
42 éves vagyok és egyszer volt életemben egy 2 éves kapcsolat, 28 évesen, akkor is heti egyszer találkoztunk csak..
Most egyedül élek, de nagyon nem bírnám ki ha egy nő be jönne az életemben, egyszerűen rosszul vagyok ha arra gondolok hogy együtt kellene élnem egy nővel....
Lett volna alkalmam sok nőre, sok akart volna engem de elég gyorsan leráztam őket..
Ami elég és jó, hogy barátokkal havi párszor találkozom és testvéremmel, szüleimmel tartom a kapcsolatot
2021. ápr. 27. 21:44
1/9 anonim 

válasza:

Nem baj az, ha az ember szingli.A munkád biztos kárpótol mindenért. ;)
3/9 anonim 

válasza:

Akkor most konkrétan mi a probléma? Vagy mi a kérdés? Hogy "normális" e? Ha neked az, akkor nem mindegy, más mit gondol?
4/9 anonim 

válasza:

hát, engem kiráz a hideg a gondolattól, de ha neked bejön, akkor nem számít én mit gondolok.
5/9 A kérdező kommentje:
férfival sem.......
2021. ápr. 27. 22:07
6/9 anonim 

válasza:

Nem kell mindenkinek egyformán élnie az életét :)
Én nő vagyok ugyan, de azt gondolom, hogy nem csak egy nő tehet boldoggá egy férfit, szóval nem hiszem, hogy baj van veled.
7/9 anonim 

válasza:

Szerintem teljesen normális, ugyanilyen vagyok, csak nőben.
8/9 anonim 

válasza:

De a ritka találkáktól is tartanál? Vagy csak attól, hogy a másik majd egyre többször szeretne látni, aztán végül összeköltözne? Azt megértem, hogy azt nem szeretnéd, ezzel sokan vannak így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!