A kérdező szavazást indított:
Szeretek egyedül lenni
El vagyok egyedül
Nem szeretek egyedül lenni
Teljesen mindegy
Társaság függő
Egyéb
67 szavazat
1/8 anonim válasza:
Introvertált vagyok, engem az egyedüllét feltölt. Az emberek idegesítenek.
2/8 anonim válasza:
Elvagyok egyedül, de társaságban 100x jobban szeretek lenni.
3/8 anonim válasza:
Elég introvertált vagyok, szükségem van egyedül töltött időre, de azért vannak olyan emberek, akiknek nem csak elviselem, hanem szeretem is a társaságát
4/8 anonim válasza:
Szeretek egyedül lenni néha, de jobban szeretek társaságban lenni.
5/8 anonim válasza:
Nagyon jól elvagyok egyedül, de néha kell a társaság.
6/8 anonim válasza:
Teljesen egyedül nem szeretek sokáig. Max 1-2 nap. Ha van mellé internet, akkor a virtuális térben már emberekkel vagyok (mint pl itt), vagy a cicámmal, úgy szeretek. De így is kell minimum hetente pár óra, amit a szeretteimmel töltök, a családommal, kb. 4-5 ember. Ennél több ember társaságára igazából nincs igényem, feszélyez.
7/8 anonim válasza:
Teljesen egyedül nem is szeretek, és nem is tudok sokáig lenni. Introvertált vagyok én is, de eléggé igénylem a társaságot (nem nagy baráti társaságra kell gondolni, ott sajnos nem igazán találom a helyem), a jövés-menést, ugyanakkor ezt is csak mértékkel. Ha az egész napom mozgalmas, emberek közt töltöm, akkor utána szükségem van pár óra egyedüllétre, hogy kicsit feltöltődjek.
8/8 anonim válasza:
Rengeteg no van akivel egyedul lennek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!