Mi az oka annak, hogy valaki szeret egyedül lenni?
Figyelt kérdés
Az ember társas lény.2017. okt. 21. 19:15
1/10 anonim válasza:
Hát, sok ember társasága helyett tényleg jobb egyedül.
Van pár kivétel nyilván, de azért nem túl sok... Főleg a netből kiindulva.
2/10 anonim válasza:
próbáld ki valakinek bejön valakinek nem, nekem azóta elég napi 6 óra alvás előtte 10 óra is kevés volt
3/10 anonim válasza:
Bizonyos szint fölött telítődök szociálisan, muszáj utána egyedül lennem, mert sokszor már zúg a fejem a társaságtól. Ez nem jelenti azt, hogy bajom lenne az illetőkkel, csak sok igényem van az egyedüllétre is.
4/10 anonim válasza:
Nem vagyunk egyformák..Én például akkor érzem jól magam, ha egyedül vagyok és nem kell senkinek megfelelnem. Sokkal nyugodtabb is vagyok mivel új társaságban szorongok..barátok között is inkább hallgatok, ha lehet. Ettől függetlenül számomra izgalmas és változatos az életem. Jó munkám van, jut idő kikapcsolódásra, játékra, sportra..
5/10 anonim válasza:
Akinek tág az érdeklődési köre, tud magának programot, hasznot és örömet nyújtó elfoglaltságot csinálni, annak ritkábban van szüksége társaságra és azt is megválogatja, mert bizonyos szint alatti társaság nem elégíti ki.
6/10 anonim válasza:
Olyan nincs, hogy szeret, inkább jobb, mint valaki idegesítővel.
7/10 anonim válasza:
Betegség, szocializációs hiány, trauma, fóbia, <nagyot hallás (de nem veri nagy dobra): értsd nem mindig viszi magával a hallókészüléket, vagy rossz neki, vagy eleve nincs is>, szégyenérzet. Rengeteg oka lehet, valós vagy vélt is.
8/10 anonim válasza:
Mert nem minden ember társas lény... Még ha nehéz is elhinni, de ez az ember társas lény duma csak egy hatalmas közhely, ha nem az volna, akkor senki se szeretne magányosan élni, pedig vagyunk sokan ilyenek.
9/10 anonim válasza:
Lelki életet él a természettel, és önmagával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!