Van itt még olyan, akinek semerre sem haladt az élete?
Itt vagyok lassan 30 éves férfi, se barátnőm, se iskolai végzettségem nincs a 8 általánoson kívül, ha ez nem elég, még egy barátom sincs, vagy olyan ember, akivel beszélni tudnék. Jogsim, autóm sincs, valószínűleg már nem is lesz. Betanított munkát végzek, mindig is azt végeztem, de nem igazán szeretem, de nincs más lehetőség.
Más embereknek ebben a korban már rég van családjuk is, túl voltak egy csomó kapcsolaton, van diplomájuk is vagy szakmájuk, voltak egy csomó helyen, én meg gyakorlatilag semmit sem csináltam még. Már sokáig nem szeretnék élni, az biztos...
"Más embereknek ebben a korban már rég van családjuk is, túl voltak egy csomó kapcsolaton, van diplomájuk is vagy szakmájuk, voltak egy csomó helyen"
Ezek más emberek. Te most olyan dolgot szeretnél, ami Téged tesz boldoggá, vagy olyat, amit a társadalom reklámoz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!