Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Van itt olyan, aki évek...

Van itt olyan, aki évek múltán sem tudta túltenni magàt egy szakításon? Érdekelne, hogy telnek a napjai, keres-e mást, vagy mivel próbál túllenni a dolgon.

Figyelt kérdés
2021. ápr. 12. 20:10
1 2 3 4
 11/32 A kérdező kommentje:
9es, ez azért kemény, sajnálom. A bizalom amúgy is törékeny dolog, én sem adom azonnal és könnyen, idő mire kialakul. Remélem eljön nálad majd az a pillanat, mikor legalább ezen a korláton átlépsz és megenged valakinek, hogy belépjen az életedbe. Onnantól lehet építeni a bizalmat. Drukkolok. :)
2021. ápr. 12. 20:30
 12/32 anonim ***** válasza:
91%

Azt mondtak valamikor, hogy ha nem tudok donteni irjam fel egy lap egyik oldalara a pozitivumokat, a masikra a negativumokat ... nalam a negativum mindig tobb es hosszabb a lista.

Ezert varok meg egy kicsit, talan valtozik az arány :)

2021. ápr. 12. 20:32
 13/32 A kérdező kommentje:
10es, esetleg publikus, hogy mit tettek veled, ami ezt eredményezte? Nem kell leírnod, ha nem szeretnéd, csak érdekelne, mi tett ennyire kiábrándulttá.
2021. ápr. 12. 20:33
 14/32 anonim ***** válasza:
100%

Én alapból azt vettem észre, hogy van nálam egy 2-3 évnyi lecsengési idő.

Az sem segít, hogy nem vagyok egy vonzó férfi. Így nyilván méginkább rossz megélni azt, hogy a másik szakit, talál mást, majd később már azt látod, hogy gyerek, kapcsolat, boldogság.

Én meg tudom a szakítás pillanatától, hogy innentől évekig nem lesz senkim és hiába keresgélek csak még több csalódás ér, mert egyszerűen a kutya nem akar engem.

És mindezek mellett ott van bennem is a "félsz". Így ha néha akadna is valaki, mindig azt veszem észre, hogy próbálok megnyílni, és amikor azt érzem, hogy most megnyíltam és akarom az egészet, közlik, hogy ők már nem. Amitől nyilván csak az erősödik bennem, hogy többet senkinek nem nyílok meg.

2021. ápr. 12. 20:42
 15/32 Pitegamer ***** válasza:
100%

Másfél éve szakítottak velem.

Nem léptem túl, nem alszok szinte. Új párt meg se próbáltam találni.

2021. ápr. 12. 20:44
 16/32 anonim ***** válasza:
100%

10 - es vagyok: Nem vagyok egy agresszív személy. Rendes vagyok mindenkivel, sosem bántok meg egy lányt sem. Mindig igyekeztem boldoggá tenni őket.

Ez is volt a baj, mert mindig kihasználták a jószívemet...

Nem törődtek az én lelkemmel... Így is egy idő után meguntak, és szakítottak... Nekem ebből lett elegem!

Minek legyek velük jó, ha csak a fájdalmat kapom cserébe...?

6 éve nincs komoly kapcsolatom, és még mindig nem akarok. Nem hiszem, hogy valaha akarok egyáltalán még társat.

2021. ápr. 12. 20:45
 17/32 anonim ***** válasza:
100%
#16 Igen, ez ismerős és teljes mértékben megértelek. Sokszor van olyan érzésem, hogy a nők azt szeretik ha földbe tiporják és egy darab rongyként kezelik őket. Ha valaki szereti őket, boldoggá próbálja tenni őket, próbál mindent megadni és biztonságban érezhetik magukat mellette, azt hamar megunják és inkább olyan kell aki szarba se veszi őket. Utána persze megy a panaszkodás hogy minden pasi mekkora szemét. Nem, nem minden pasi szemét, csak az érzelmes, udvarias, nőket tisztelő férfiak a kutyának sem kellenek.
2021. ápr. 12. 20:53
 18/32 A kérdező kommentje:
10es köszönöm, hogy leírtad és sajnálom. Nem tudom mennyi idős lehetsz, de talán még nem kell feladni. Tudom, ez így sablon szövegnek hangzik, de a helyzetről sem tudok sokat, üres fràzisokkal meg nem akarok dobálózni. De ne add fel.
2021. ápr. 12. 20:55
 19/32 A kérdező kommentje:
17-es lehet benne valami. Mondjuk èn nőként élem át azt, amit ti. De értem igen.
2021. ápr. 12. 20:56
 20/32 Pitegamer ***** válasza:
100%

17-es velem is ugyanez volt. Bár kicsit magamat is hibásnak tartom, mert nem hagytam szabadidőt a lánynak. Mindennap írtam neki, hívtam sétálni, kávézni, családomhoz. Ő most egy olyan csávóval van akivel még kétszer láttam együtt, sőt szerintem meg is csalja őt.

De ez van, el kell fogadni

Amúgy 15-ös voltam.

2021. ápr. 12. 21:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!